menelaos Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 ρε παίδες, να σας ρωτήσω κάτι... Πώς μπορεί κανείς να βάλει ένα τέτοιο μπινελίκι στην κιθάρα του;;; Με ψήνει απίστευτα εδώ και ΠΟΛΥ καιρό!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liakos Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 εδω μπορεις να παρεις μια ιδεα... http://www.unmaintained.com/forums/ShowThread.aspx?PostID=43#43 Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alekelis Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 ε δεν πάμε καλά ρε μάγκες.. μας έχει βαρέσει η..πολιτική στο κεφάλι... ??? Jam House Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Ρε παιδιά, τι καραγκιοζιλίκι είναι όλο αυτό; Κιθάρα κουβαλάς, ή laptop; Τουλάχιστον, ψήνει κάνα καφεδάκι, ή τζάμπα λεφτά; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
makispoll Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Προσωπική μου άποψη εχει αρχισει το πραμα να χαλαει..... Αυτος ο τυπος δεν παιζει κιθαρα αλλα κατι που μοιαζει, και ακουγεται σαν κιθαρα. Σε μερικα χρονια δυστυχώς θα χαθει η ουσια και θα ασχολούμαστε με τετοια μαραφετια στις κιθαρες.... Θα πιανεις μια κιθαρα του 2000 με flame maple, quilt maple κτλ κτλ. και δεν θα σου κανει αισθηση όσο 50 κουμπια και 10 οθονες πανω σε μια πλαστικη κιθαρα, και ολα αυτα..... για να βγαζεις "ψυχεδελιούς" ηχους (φασαρια μαλλον). Ελπιζω να υπαρχουν λατρες του vintage και τοτε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Γιατί τόση στενομυαλιά ρε σεις; Αφού γουστάρει ο τύπος (και του "βγαίνει") ας παίζει και με λάπτοπ με χορδές μπαγλαμά! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Αλήθεια ρε παίδες έχετε δει πώς το χρησιμοποιεί το πράγμα; Νομίζω οι αντιδράσεις σας είναι σαν τις αντιδράσεις ΠΡΟΣ την ηλεκτρική κιθάρα πριν καναν αιώνα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 καρα-οff ο makispoll πρέπει να πάρει κάρμα +∞ για το αβαταρ του Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Αλήθεια ρε παίδες έχετε δει πώς το χρησιμοποιεί το πράγμα; Νομίζω οι αντιδράσεις σας είναι σαν τις αντιδράσεις ΠΡΟΣ την ηλεκτρική κιθάρα πριν καναν αιώνα ;) Ωραίος... Πολλά + από μένα... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
makispoll Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Ρε παιδες μην βαρατε την αποψη μου ειπα. Εχω δει πως το χρησιμοποιει και πως χρησιμοποιει και το ενσωματομενο fuzz factory και με αφηνει παγερα αδιαφορο σε σημειο που να κουραζομαι απο την βαβουρα, σορρυ γουστα ειναι αυτα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση