fatalv Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2007 φίλε ίσως είναι η αρχή μιας νέας αγαπης!!! ειναι απιστευτη κιθαρα!!! αντε μονο φωτιες βγαλε τιποτε αλλο!!! απιστευτο κομματι!!! χιλια μπραβο!!! ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Πολλές μεγειές και απο μένα!! :D :D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Ωραία είναι!! Με γειές! ;) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mixlad41 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Thanks παιδιά και 'γω εχω τρελαθεί με αυτη την κιθαρα, παιζω απ'το πρωί μεχρι το βράδυ!!! :lol: :lol: 8O Αι έϊντ νο σέϊντ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Igore Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2007 Βασικά με την σειρά μου θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση... (και για να μπω κ στο θέμα)! Θέλω κ εγώ μια Ibanez όχι απαραίτητα custom model αν είναι... Είναι να πάρω μια... 1) Πόσα έσκασες...? 2) Προμηθεφτής.... κτλ. κτλ. 3) Μου έπεσε το σαγόνι οταν την είδα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mixlad41 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2007 Λοιπόν, έδωσα γυρω στα 1100 απο http://www.guitarbargains.com, ενώ στον Τρίμη που είχα ρωτήσει για την περσινή RG2620 μου 'λεγε κάτι για 1500-1600 δεν θυμάμαι ακριβώς...Το θέμα πάντως στις Ibanez είναι οτι με 1000(+/-) ευρώ μπορείς να πάρεις πολύ καλή κιθάρα... Πάντως πολύ καλες λύσεις για RG Prestige είναι η RG2570E VSL και η RG2550E, που είναι λιγο πιο οικονομικές απ'την RG2620...Πήγαινε όμως μια βόλτα απ'τον Τρίμη να δείς καμια κιθάρα.... Αι έϊντ νο σέϊντ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ZiVeLeKi Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2007 Καταρχας με γεια απο μενα και καλοπαιχτη!!!!Θα ηθελα να σε ρωτησω αν οι τιμες στο guitarbargains ειναι οπως τις αναφερουν δηλαδη τα περιλαμβανουν ολα (φορους,εξοδα αποστολης κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mixlad41 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2007 Ειναι υπολογισμενα με φόρους αλλα χωρις έξοδα αποστολής.Για μια κιθάρα πάντως πανε γύρω στα 70 ευρώ. Αι έϊντ νο σέϊντ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Igore Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 Βασικα είμαι απο Θεσσαλονίκη αυτο είναι το πρόβλημα... Τωρα οσο για τα οικονομικά δν με καιει και πολύ 1600 θα έδινα άνετα για τέτοια κιθάρα! Thnx για το link :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση