fuZZed Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2007 Τη Κυριακή 10, 17, 24 Ιουνίου οι BOUBBLE BOUBBLE θα εμφανίζονται LIVE στο ΚΟΚΚΙΝΟ- Bo (Λεώφ. Καραμανλή 14 «παραλιακή» -Βούλα, τηλ:210-8942268) για Hard & blues rock Classics και όχι μόνο..!! Σας περιμένουμε για rock party με Led Zeppelin,Eric Clapton,Rainbow,ZZ Top και πολλά άλλα...... Ωρα έναρξης: 10:30 ....Cheers!! 8) [/img] Γιατρός!!! Τι γιατρός?? Μετεωρολόγος..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zephyrous Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 σας περιμένουμε και αυτή την Κυριακη στις 9.30!! CHEERS!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ytsestef_2112 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 Μπας κι είναι κανένας απ' τους δυο σας ο φώτης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zephyrous Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2007 εγώ είμαι!ο Alan Parson των Bouble band!χαχαχαχα!!!! Who are you mate??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philiptheg Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2007 παιζει και η αγγελική σε εσάς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ytsestef_2112 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2007 εγώ είμαι!ο Alan Parson των Bouble band!χαχαχαχα!!!!Who are you mate??? Εγώ είμαι ο Στέφανος. Ο Alan Parsons γενικότερα! :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zephyrous Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2007 παιζει και η αγγελική σε εσάς? ναι είναι η γυναικεία φωνή! Εγώ είμαι ο Στέφανος. Ο Alan Parsons γενικότερα! ωωω!τα σέβη μου αγόρι!να τα λέμε συχνότερα...τι λέει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση