MPal Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2007 Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω active monitors, για να τα συνδέσω με κάρτα ήχου (Esi Maya44 USB) που ήδη έχω. Ήθελα να ρωτήσω, αν είναι απαραίτητο να αγοράσω και ενισχυτή για μια τέτοια συνδεσμολογία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2007 Aφού παίρνεις active σημαίνει ότι έχουν ενισχυτή δεν χρειάζεται να πάρεις! :D http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2007 έτσι νομίζω και εγώ mpal... .. ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nathanlyk Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 active monitors = ενεργά monitors passive monitors = παθητικά monitor (χρειάζονται ενισχυτή) www.myspace.com/nathanlyk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση