stavrilian Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Προσφατα επεσε πανω σε αυτα τα video που δειχνουν την κατασκευη μιας archtop απο το μηδεν 8O Πολυ ενδιαφερον και με πολυ ομορφη μουσικη υποκρουση!!! enjoy :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 ΜΕΓΑΣ μαστορας ο τυπος... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
electric_wizard Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Σ' ευχαριστουμε Stravrillian. Κορυφαία όλα τα βιντεάκια και φυσικά και όλες οι κιθάρες... Ειδικά η τελευταία (η cherry) είναι πανέμορφη! Σ'ευχαριστούμε και πάλι που το μοιράστηκες μαζί μας. The World Was A Mess But His Hair Was Perfect... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Αληθεια, στην αρχη του τριτου video τι κανει ακριβως? :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
electric_wizard Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Παραθέτω από τα σχόλια δίπλα στο βιντεάκι... "In this video, Jimmy finishes bending the sides, and then he starts on the binding. You'll see him tapping on the guitar top to make sure it in tune, and you'll also see him preparing the guitar body for the spray room, where he applies the finish. Then he takes the whole body to the buffer." Νομίζω ότι εννοείς το "tapping on the guitar top to make sure it in tune"... Κοινώς κοιτάζει αν είναι κουρδισμένο. (Μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια, έτσι λέει το σχόλιο). Μάλλον ελέγχει το αν έχει καλή ακουστική το ηχείο της κιθάρας. Δεν έχω περεταίρω γνώσεις για να βοηθήσω κι άλλο. The World Was A Mess But His Hair Was Perfect... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 ΦΥΣΙΚΑ και ελεγχει αν εχει καλη ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ,μη ξεχνας οτι ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ οργανο φτιαχνει ΟΧΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Βασικα πιο πολυ για να αναψω τα αιματα ρωτησα :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
electric_wizard Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 ΦΥΣΙΚΑ και ελεγχει αν εχει καλη ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ' date='μη ξεχνας οτι ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ οργανο φτιαχνει ΟΧΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ :wink:[/quote'] Νομίζω ότι πιο σωστό είναι να πούμε ότι φτιάχνει ηλεκτρακουστικό όργανο. Δεν είναι αμιγώς ηλεκτρικό (μιας και έχει ηχείο) ούτε αμιγώς ακουστικό (μιας και έχει μαγνήτη ηλεκτρικής και όχι piezo). Όπως και να έχει τα archtop-semiacoustic και hollow body είναι πολύ ενδιαφέροντα όργανα από άποψη ήχου μιας και ο ήχος τους είναι ένα κράμα ηλεκτρικού και ακουστικού (στα καθαρά) και έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα χροιά στα βρώμικα (εντάξει δεν παίζεις και metal με αυτά) που τα κάνει να διαφέρουν από τα αμιγώς ηλεκτρικά (γι' αυτό και είναι μια κατηγορία μόνα τους, ή μάλλον παραπάνω από μια κατηγορίες :lol: ). Βρε stavrilian αγόρι μου, δεν έχεις χορτάσει καβγάδες γι' αυτό το θέμα? Νέα επιχειρήματα δε νομίζω να υπάρχουν για καμία από τις δύο πλευρές. :lol: :lol: :lol: The World Was A Mess But His Hair Was Perfect... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 εκει που κοβει την ταστιερα(στο πρωτο βιντεο) παρα λιγο να φαει τα χερια του στην κορδελα :D :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Πολύ σωστός.....:wink: Δεν είναι κορυφαίο που ρυθμίζει το trussrod με το μάτι? :lol: (Κι εγώ έτσι το κάνω τις περισσότερες φορές, αλλά αυτός μάλλον ξέρει κάτι παραπάνω... :lol: :lol:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση