Ztelioz Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Καλημέρα παίδες. 14 Ιουνίου παίζουν οι Isis στο ΑN αλλά το tickethouse δεν έχει αναλάβει προπώληση. Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε εισητήρια? www.myspace.com/pogr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PaulVon Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 στο rythm records στο rockstar στο jinx μην με ρωτήσεις διευθύνσεις...δεν θυμάμαι θα είναι ωραίο live Destroy him, my robots! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
death Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 μάγκες για τρέχτε με τα εισιτήρια,θα σκοτωθούμε να μπούμε στο an.Χθές στους sparowes έγινε πανικός,δεν έπεφτε καρφίτσα από τον κόσμο γουστάρω απίστευτα oxbow,τρέλο κάψιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ztelioz Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Ευχαριστώ παίδες. Κυριλέ με τις διευθύνσεις. Να' στε καλά και καλά να περάσουμε www.myspace.com/pogr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
death Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Στέλιος για ρίξε τις διευθύνσεις,γιατί δεν τις ξέρω ούτε γω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PaulVon Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 τις βρήκα Rthyhm Records (emm. Benaki 74) Jinx (Asklipiou 24) Rockstar (Themistokleos 31) είναι στα αγγλικά γιατι τις πήρα απο το site της venerate Destroy him, my robots! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 τέλεια! αν και θα ψοφήσουμε στο ΑΝ... είχατε πάει στο προηγούμενο λαιβ των ISIS ?? εγώ δεν τους ήξερα τότε γμτ.... https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Πρόσφατα έμαθα τους ISIS και μ@μ@νε!!Καλά νε περάσετε όσοι πάτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
death Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2007 τέλεια! αν και θα ψοφήσουμε στο ΑΝ... είχατε πάει στο προηγούμενο λαιβ των ISIS ?? εγώ δεν τους ήξερα τότε γμτ.... Θεική συναυλία η προηγούμενη,μάλλον η καλύτερη που έχω πάει ποτέ.Οτι θα ψοφήσουμε από την ζέστη και το στριμωξίδι είναι εγγυημένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nizz Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 Ξέρει κανείς αν υπάρχουν ακόμα εισητήρια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση