alexisgt Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Μόλις έπεσε στην αντίληψη μου το εξής "μπασσάκι"... http://www.bassemporium.com/item.php?sku=0300575500 Το έχει δει κάπου κανείς στην Ελλάδα...? Ούτε ο thomman το έχει... Λογικά κάποιος αντιπρόσωπος της Squier θα μπορεί να το φέρει αν του ζητηθεί ε? Τι γνώμη έχετε..? Η τιμή έξω παίζει στα 300-400$ απο διάφορα sites που είδα... Είναι Squier... Αλλά έχει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά... (ταστιέρα, slap switch, active κύκλωμα..) Κ εμφανισιακά είναι πανέμορφο..! (για τα γούστα μου..) Επειδή ψάχνομαι αυτόν τον καιρό για αγορά ενός μπάσσου σ'αυτά τα χρήματα (300-350¤) τι γνώμη έχετε...? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 δεν ξέρω να σου πώ πολλά για το μπάσο (αν και από ότι είδα είναι μια χαρά) αλλά ρε φίλε είναι πολύ όμορφο... αυτός όμως το έχει 466 δολλάρια, είναι εκτός του μπάτζετ απ ότι λες. Αν τελικά το τσιμπήσεις, καλόπαιχτο Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Επειδή ψάχνομαι αυτόν τον καιρό για αγορά ενός μπάσσουσ'αυτά τα χρήματα (300-350¤) τι γνώμη έχετε... Mια χαρά είναι αλλά θες πεντάχορδο;; :?: Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexisgt Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 Mια χαρά είναι αλλά θες πεντάχορδο;; icon_question.gif 4χορδο έχω... οπότε για 5χορδο που θέλω πιστεύω τα αξίζει τα λεφτά του... ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 01, 2007 6:19 pm Θέμα δημοσίευσης: δεν ξέρω να σου πώ πολλά για το μπάσο (αν και από ότι είδα είναι μια χαρά) αλλά ρε φίλε είναι πολύ όμορφο... αυτός όμως το έχει 466 δολλάρια, είναι εκτός του μπάτζετ απ ότι λες. εδώ το έχει 329¤... squier deluxe jazz bass V ξέρει κανείς τα μεταφορικά πόσο πάνε απ'το συγκεκριμένο e-shop..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 Παρ'το χωρις πολλες πολλες σκεψεις..Το 5αρι ομως το χρειαζεσαι οπωσδηποτε...? :roll: :wink: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 .... ξέρει κανείς τα μεταφορικά πόσο πάνε απ'το συγκεκριμένο e-shop..? Παρακαλώ ένα πιάτο για να βάλω την απάντηση του κυρίου. Ευχαριστώ. Λοιπόν. Μετά από εξαντλητική έρευνα 10 δευτερολέπτων στο site που έδωσες (εκεί που λέει Select Country) βρήκα ότι για Ελλάδα είναι: Shipping: 25 EUR COD: 13 EUR free shipping: >299 EUR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexisgt Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 Μετά από εξαντλητική έρευνα 10 δευτερολέπτων στο site που έδωσες (εκεί που λέει Select Country) βρήκα ότι για Ελλάδα είναι: Σ'ευχαριστώ φίλε μου... Απλά δεν έχω την εμπειρία απο e-shops για να τσεκάρω αυτά τα πράγματα... :oops: Σύμφωνα με αυτά που έγραψες τα μεταφορικά για Ελλάδα για το συγκεκριμένο μπάσσο (>299¤) είναι δωρεάν..? Αν είναι έτσι είναι super! Σ'ευχαριστώ και πάλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση