Anouvis_GR Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Αφού μπήκα στο site της SE electronics και θέλοντας να δώ τιμές, παραπέμφθηκα στο site το εδώ αντιπροσώπου. με μεγάλη μου εκπληξη είδα πως τα έχει όλα 1 €. Προλάβετε … :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: http://www.kemelectronics.gr/products1.php?wh=1&lang=1&the1id=1&the2id=49&theid=49&open1=1&open2=49&form= http://www.kemelectronics.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=1&the2id=202&theid=202&open1=1&open2=202&form=&thepid=1715 Θελω από δω να πω πως στο site μιας μεταπωλητικής εταιρείας μπαίνω όχι για να δω φωογραφιες των εμπορευμάτων ή τεχνικα χαρακτηριστικά, γιατι αυτά τα βλέπω στο site της κατασκευάστριας εταιρείας, αλλά μπαίνω για να δω ελληνικες ΤΙΜΕΣ. Τις οποιες βάβαια τις έχουν μυστικες. :evil: εμπαινε κι αλώνιζε θωμά την αγορά, εμείς δεν ευκαιρούμε, κάνουμε business σοβαρά. (παραφθορά από τραγούδι του κηλαϊδόνη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Ναι αλλά οι τιμές δεν περιέχουν ΦΠΑ 19%. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Anouvis_GR Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 αν δεν κανω λαθος οι τιμες λιανικης πρεπει να περιεχουν το φπα βάση νομου. αλλα στο elladistan πολα σάιτ δεν εχουν. το ιδιο και στο σάιτ της ελινας. Μπορειτε να μου πειτε γιατι δεν τις βαζουν? μηπως για να δείχνουν φθηνοτεροι? Ετσι νομιζουν θα τα βαλουν με τον θωμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 αν δεν κανω λαθος οι τιμες λιανικης πρεπει να περιεχουν το φπα βάση νομου. αλλα στο elladistan πολα σάιτ δεν εχουν. το ιδιο και στο σάιτ της ελινας. Μπορειτε να μου πειτε γιατι δεν τις βαζουν? μηπως για να δείχνουν φθηνοτεροι? Ετσι νομιζουν θα τα βαλουν με τον θωμα? η kem είναι αντιπροσωπεία αγορίνα μου οργισμένη οπότε είναι λογικότατο να έχει τιμές κατάλογου χωρίς φ.π.α εφόσον απευθύνεται και σε επαγγελματίες προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 μεταπωλητικής εταιρείας πως λέμε...μετά η πριν την μεταπολίτευση.....κάπως έτσι προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Καλά εγώ αυτό με το ΦΠΑ για πλάκα το είπα σε στυλ όλα 1 ευρω+ΦΠΑ = 1,19 ευρώ, αλλά δεν το πιάσατε. Δεν πειράζει όμως, σας συγχωρώ ατιμούτσικα. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Καλά εγώ αυτό με το ΦΠΑ για πλάκα το είπα σε στυλ όλα 1 ευρω+ΦΠΑ = 1' date='19 ευρώ, αλλά δεν το πιάσατε. Δεν πειράζει όμως, σας συγχωρώ ατιμούτσικα.[/quote'] εγω το επιασα κουκλε και δεν το ειπα για σενα :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Καλά, τότε εσένα δεν σε συγχωρώ! :D LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Anouvis_GR Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 αν δεν κανω λαθος οι τιμες λιανικης πρεπει να περιεχουν το φπα βάση νομου. αλλα στο elladistan πολα σάιτ δεν εχουν. το ιδιο και στο σάιτ της ελινας. Μπορειτε να μου πειτε γιατι δεν τις βαζουν? μηπως για να δείχνουν φθηνοτεροι? Ετσι νομιζουν θα τα βαλουν με τον θωμα? η kem είναι αντιπροσωπεία αγορίνα μου οργισμένη οπότε είναι λογικότατο να έχει τιμές κατάλογου χωρίς φ.π.α εφόσον απευθύνεται και σε επαγγελματίες στην κεμ δουλεύεις και τα λες αυτα? επηδή απαυθύνεται σε επαγκελματιες, γιαυτο κρυβει τις τιμες? επαγγελματιες προλαβετε.... όλα 1€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Το θέμα του Φ.Π.Α. έχει εκνευρίσει και εμένα… :x ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση