trolley Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2004 συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός αλλά μοιράζομαι τις ανησυχίες μου Ωπ, αδελφέ μας ξεγέλασες!! Σε αυτό το νέο σου post συζητάς τις απόψεις που αναφέρθηκαν σαν κάποιος που ήδη έχει πολύ σαφή άποψη για αυτό το ζήτημα, όχι σαν κάποιος που είναι στη φάση του ψαξίματος... Ακόμη καλύτερα... Περιμένω με ενδιαφέρον να ακούσω τι άλλο έχεις να πεις. :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2004 Ο cos_dr είμαι , όχι ο cow_dr , δεν είμαι αγελάδα :lol: Και εγώ κατάλαβα λάθος, αν αναπτύξουμε το θέμα σε ανώτερο επίπεδο, συνεχίστε, με ενδιαφέρουν οι απόψεις επί του θέματος. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aiolos Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2005 [qο άλλο... Κάπου επίσης είδα αυτό: "ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ , ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ!!" Νομιζω οτι το ειπε ο Γκαιτε : Οι μετριοι μιμουνται οι μεγαλοι κλεβουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση