haryy Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Ti μοντέλα motherboard και μνήμη έχεις? http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SYZo Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 συγνωμη που διακοπτω αλλα εχω παρομοιο προβλημα με το guitar rig 2 ολλα ηταμ μια καρα μεχρι που στις ρυθμισεις στα midi-sound cards εβαλα multimedia απο direct sound.. το προγραμμα με το που ανοιγει μου βγαζει τα κλασικο σφαλμα " να αποσταλει στην microsoft η αναφοαρα ξερω γω" και μολις πατα κατι κλεινει.. και μετα παλι το ιδιο.. το ξιλωσα απο το pc και απο την reg και παλι τα ιδια.. η καρτα ηχου μου ειναι on board.. εντως 4 ημερων θα παρω καινουρια.. να κανω οτι ειπατε και στον φιλο μας λιγο πιο πριν? δηλαδη format+good set up+και πεταω γιατι ειμαι jet? o hope, no life, just pain and fear Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nik_scarlets Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 η motherboard εχει chip n-force 2 και η μνημη 512 mb ddr στα 333 (πριν εκανα λαθος που ειπα 256 και θα γινει 1gb - εννουσα 512 που θα γινει 2) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Δεν νομιζω να μην τα σηκωνει το pc.. Ειναι athlon 3000 με 256 ram' date=' η οποια συντομα θα γινει 1gb.[/quote'] Με τέτοια RAM τι περιμένεις; Γιατί 1gb και όχι 2gb; :roll: ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nik_scarlets Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 δεν σε προλαβα... κοιτα ενα ποστ πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 δεν σε προλαβα... κοιτα ενα ποστ πανω Οκ τώρα το είδα :oops: ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση