Rattlehead Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Λοιπόν... έχω ένα Cort Action 5 (το φτηνό). Όταν είναι ανοικτός ο ένας (οποιοσδήποτε) από τους δύο μαγνήτες έχει πολύ καλό ήχο (για τα λεφτά πάντα) και φυσιολογική ένταση. Όταν όμως τους ανοίγω και τους δύο μαζί η ένταση πέφτει περίπου στο 1/3, έχει πολύ θόρυβο/φύσημα και ο ήχος χάνει όλη τη "μπασίλα"! Τίποτα υποψίες για το τι συμβαίνει υπάρχουν; :? url=http://www.echidna-band.com]Echidna Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Πρόβλημα phasing στους μαγνήτες μου μυρίζεται. Έχει τους μαμίσιους ή έβαλες εσύ άλλους; Πότε σου παρουσίασε το πρόβλημα; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rattlehead Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Μπα, οι μαμίσιοι είναι... το πρόβλημα το είχε από την αρχή είναι η αλήθεια, απλά τώρα μου ήρθε να το διορθώσω :P url=http://www.echidna-band.com]Echidna Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
old_nick Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2007 Ακούγεται και σαν τρανζιστοράκι? Μήπως τα ποτενσιόμετρα που έχει είναι 250KΩ? Πιστεύω ότι αν τα αντικαταστήσεις με 500άρια θα σταματήσει το πρόβλημα σε εμένα τουλάχιστον δούλεψε αλλά δεν παίρνω και όρκο ότι έφταιγε σίγουρα η αντίστασή τους (θεωρητικά τουλάχιστον δεν θα έπρεπε)! Και δεν μου λες ρε καρντάσι μιας και το έφερε η κουβέντα! Για Cynic θα καταβάσεις και μπάσσο και κιθάρα? Διπλοθεσίτη!!!!! Καλά ο Μητσος στην Πάνια ήταν όλα τα λεφτά :D Tigka metal!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2007 Στον ενισχυτή δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα έτσι; Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση