xilokopos Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 το εβαλα εδω.αν θελει καποιος υπευθυνος να σβήσει το αλλο. Your browser does not support the HTML5 audio tag http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/xilokopos/bliax2.mp3 α ονειρεύεσαι σαν να είναι να ζήσεις αιώνια, κ να Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 δεν μπορώ να καταλαβω το μπλιαχ σου...μια χαρα συνθεσουλα ειναι και συγχαρητηρια κιόλας!!!! ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xilokopos Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 ευχαριστω. απλως ειναι πολυ προχειρο μουρθε ξαφνικα και κατευθειαν τογραψα α ονειρεύεσαι σαν να είναι να ζήσεις αιώνια, κ να Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 όχι πραγματικά μου αρεσει αυτη η εναλλαγουλα στις κιθαρες.......πολύ ωραία!!! βασικά και σε μενα αρεσει να ''βγαζω'' κατι τετοια....αντε αν θες το φτιαχνεις και καλυτερο...εμενα μου αρεσει παντως και οπως ειναι....! ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dromilious Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 κι εμενα μου αρεσε πολυ.σιγουρα μπορεις να το κανεις καλυτερο π.χ. με τυμπανα μεσα κτλ.γενικα σαν συλληψη μου αρεσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalash Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Να τολμησω να πω οτι εχει ενα περιεργο αρωμα απο τον prog ηχο των maiden των τελευταιων δυο δισκων...εμενα παντως αν μου ελεγες οτι ειναι demo απομειναρι τους θα το πιστευα.. δεν λεω οτι ξαφνικα εγινες janick απλα οτι μου μυρισε η αμασχαλη του... Περιμενουμε να του τυμπανιασεις !! f you don't want it you won't do it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xilokopos Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 :oops: :) :oops: :) :oops: :) :oops: τιμη μου να λες οτι θυμιζει maiden κ αποτι καταλαβαινω ενα ιστορικο μελος του noiz α ονειρεύεσαι σαν να είναι να ζήσεις αιώνια, κ να Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Όμορφα πράματα!!Πράγματι έχει Maideniκό αέρα!!Εγώ περίμενα να χώσει κάπου αλλά με άφησες με την όρεξη!! :D :D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Όντως ωραία ιδέα. Προχώρησέ την ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση