Προς το περιεχόμενο

Verdict Denied - Mixed and Mastered by Jeff Waters

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 70
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Φίλε μου' date=' η ερώτηση είναι απλή: τον πληρώσατε ή σας ερωτεύτηκε; Αν τον πληρώσατε, αυτά τα "δεν θα το έβαζε έτσι εύκολα" εγώ τα ακούω βερεσέ. Όσον αφορά το αν τον έχω ακούσει μία φορά, και εσάς μία φορά σας έχω ακούσει.[/quote']

Λογικο ειναι να τον πληρωσαν

U know... Παραγωγος = Επαγγελμα

Αλλα κ παλι δεν εχει να λεει...

Τα παιδια προσπαθουν να βγαλουν μια καλη δουλεια κ μπραβο τους

Keep on

-=Dream Within A Dream=-

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τον πληρώσαμε προφανώς και δεν υποστήριξα στο ελάχιστο ότι μας ερωτεύτηκε.

Επίσης έχω την εντύπωση ότι απαντάς λίγο παράξενα. Μια φορά είπα ότι έχεις ακούσει το demo. Τον Waters γιατί τον αναφέρεις????

Επίσης εγώ σου απάντησα σε ότι είπες. Μετά μου λές ότι η ερώτηση είναι απλή "τον πληρώσατε ή σας ερωτεύτηκε;" σε ένα τόνο του στυλ "αποφεύγεις να απαντήσεις".

Το ότι δεν σου αρέσει το καταλάβαμε και δεν έχω πρόβλημα με αυτό.....

Γιατί σε "καίει" τόσο να μας την πείς δεν ξέρω.....

Να ντραπούμε δηλαδή και που υπάρχουμε...?

Συγγνώμη που ενοχλήσαμε......

Δεν ενοχλήσατε καθόλου. Εντελώς φιλικά, σας λέω ότι καταντάει υπερβολικό να αναφέρετε ποιος έκανε τη μίξη ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ. Για καλό σας το λέω.

Τώρα το ότι δεν μου άρεσε, δε μου άρεσε όντως, αλλά φαντάζομαι ότι αυτό δεν έχει και πολύ σημασία.

Mea Culpa

Δεν ενοχλήσατε καθόλου. Εντελώς φιλικά' date=' σας λέω ότι καταντάει υπερβολικό να αναφέρετε ποιος έκανε τη μίξη ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ. Για καλό σας το λέω.

Τώρα το ότι δεν μου άρεσε, δε μου άρεσε όντως, αλλά φαντάζομαι ότι αυτό δεν έχει και πολύ σημασία.[/quote']

παντως φιλε eye,εμενα μονο φιλικα δεν μου φανηκανε αυτα που εγραψες για τα παιδια...Πιο πολυ σαν επιθεση μου φανηκε παρα φιλικη συμβουλη.θα εχεις το λογο σου μαλλον αλλα δεν μου εκανε και την καλυτερη εντυπωση.Αυτο βεβαια ειναι γνωμη μου και το πως μου φανηκε εμενα.οπως επισης πιστευω οτι παιζει ρολο ποιος εκανε την μιξη σε ενα δισκο και αν ειναι γνωστο προσωπο ειναι και καλος κραχτης.Οσα και να παιρνει ενας γνωστο που κανει την μιξη,αν δεν αξιζεις δεν νομιζω να θελει την κανει για να μην μαυρισει το ονομα του.

Δεν ενοχλήσατε καθόλου. Εντελώς φιλικά' date=' σας λέω ότι καταντάει υπερβολικό να αναφέρετε ποιος έκανε τη μίξη ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ. Για καλό σας το λέω.[/quote']

To είπε και ο Forensick πριν αλλά θα το ξαναπώ....¶λλο είναι να σου κάνει την παραγωγή ο τυπάς που κάνατε πρόβες στο στούντιό του, και άλλο ένας πγκοσμίου φήμης παραγωγός στο εν λόγω είδος.....

Το remaster του Enemies of Reality των Nevermore έχεις ακούσει πώς ακούγεται με την παραγωγή του Andy Sneap και πώς με αυτή του Κelly Gray;;;; Σαφώς και όχι, αλλά κάποιος που το έχει ακούσει καταλαβαίνει....

Βass is a state of mind...

Μόλις ξαναδιάβασα το αρχικό μου ποστ. Μια φορά λέω ότι ο Waters έκανε την μίξη!

Το "συνέχεια" που το είδες δεν το βλέπω!

Επίσης πουθενά δεν σε είδα φιλικό!

Τέλος πάντων, το θέμα είναι να ακούσει ο κόσμος τις μίξεις νομίζω......

Καμιά απάντηση γι'αυτό????

Και στην τελική μέσα στις προτάσεις που έχει για μίξη επέλεξε να ασχοληθεί με εμάς, χωρίς αυτό να μας βάζει σε κάποιο βάθρο, αλλά δηλώνει ότι έχουμε ένα σχετικά καλό επίπεδο. Το όνομα του δεν λειτουργεί μόνο ως κράχτης αλλά και το συνοδεύει και μια ποιότητα διότι όπως είπε και κάποιο άλλο παλικάρι πιο πάνω είναι ένας διεθνούς φήμης παραγωγός/μουσικός που σου προσφέρει μια υψηλότερου επιπέδου υπηρεσία. Δηλαδή το ίδιο είναι να στο μιξάρει ο Waters με ένα τύπο που έχει στούντιο στην Δάφνη για παράδειγμα......μην τρελαθούμε.

Δεν ξέρω τι ακριβώς λέτε ρε παιδιά.

Επισήμανα το ότι μου έκανε εντύπωση η ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ αναφορά του συγκεκριμένου ανθρώπου, κάτι που δεν έχω ξαναδεί όλα αυτά τα χρόνια που ακούω μουσική.

Καταλάβετε παρακαλώ ότι είναι "βλαχιά" να το λέει κανείς αυτό το πράγμα συνέχεια ΕΚΤΟΣ από τη πιθανότητα ο συγκεκριμένος άνθρωπος να έχει οριοθετημένους καλλιτεχνικούς δεσμούς με το γκρουπ, κάτι που (απ' ότι κατάλαβα δε συμβαίνει).

Είναι σα να δημοσιεύει κανείς ένα νέο βιβλίο και παντού να αναφέρει ότι γράφτηκε με στυλό Parker - αστείο δε θα ήταν;

Mea Culpa

Μόλις ξαναδιάβασα το αρχικό μου ποστ. Μια φορά λέω ότι ο Waters έκανε την μίξη!

Το λες με κόκκινες ταμπέλες, δίπλα από το τίτλο του άλμπουμ σε οτιδήποτε είδα στα λινκ που μας έβαλες.

Mea Culpa

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου