Angelos Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Κάνε κλικ αριστερά στο μενου "Αντιπρόσωποι". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Μπορείς επίσης να δεις κι εδώ: http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=5207 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iassael Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 egw pantws pira to B50 tis ESP kai eimai para poly euxaristimenos... Isws kalytera tis IBANEZ to ftino... Alla exeto yp opsi su Me TIPOTA pantws SQUIER... exei enas filos mu kai einai toso xalia... K idi exei provlima stn geiwsi otan paei na akumpisei to volume kanei ixus san na ginete autos i geiwsi....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Me TIPOTA pantws SQUIER... exei enas filos mu kai einai toso xalia...K idi exei provlima stn geiwsi otan paei na akumpisei to volume kanei ixus san na ginete autos i geiwsi....... Εγώ θα έλεγα ακριβώς το αντίθετο: τσέκαρε και τα squier. Το πρόβλημα του φίλου σου βρίσκεται στο συγκεκριμένο μπάσο (κι όχι σε όλα τα squier). Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iassael Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 και να παιζεις με "μουφα"??? Εγω θα ντρεπόμουν να ανεβώ στην σκηνή με squier :D Καλύτερα ένα IBANEZ η ESP.... Ο καθένας έχει την άποψή του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 και να παιζεις με "μουφα"??? Δηλαδή; Εγω θα ντρεπόμουν να ανεβώ στην σκηνή με squier :D Για να μην ντρέπεσαι' date=' θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω. Καλύτερα ένα IBANEZ η ESP.... Metal is the law. Ο καθένας έχει την άποψή του Σωστά. :wink: Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iassael Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 οχι με το ESP μου που έπαιξα ήμουν μια χαρά και κόστισε 210 euro.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Καλύτερα ένα IBANEZ η ESP.... Metal is the law. Το λαθος: *heavy* metal is the law :lol: H απορια: Οταν εχεις ibanez ή esp, παιζεις σωνει και καλα μεταλ? Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 H απορια: Οταν εχεις ibanez ή esp' date=' παιζεις σωνει και καλα μεταλ?[/quote'] Οχι. Αλλά όταν πάιζεις μεταλ ντρέπεσαι να παίξεις με κάτι άλλο από ibanez ή esp... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Τι λέμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε?!?!?!?!?!?!?! Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
COUPE Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Ποιά η γνώμη σας για τα HARLEY BENTON είναι καλά; Στην Αθήνα που τα βρίσκεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση