Ventrue Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Την ακουγα συχνα στο ραδιοφωνο πριν μαθω ποια ειναι και σκεφτομουν "τι σκατα εχουν παθει ολοι και παιζουν Diana Ross and The Supremes" :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STUDIOM13 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Α! Αυτή είναι λοιπόν. Και εγώ παρομοίως με τον Ventrue την είχα ακούσει στο ραδιόφωνο και νόμιζα πως ήταν κάποια τραγουδίστρια περασμένης δεκαετίας, και έσπαγα το κεφάλι μου να καταλάβω ποια είναι. Φωνάρα χωρίς αμφιβολία. Της το συγχωρώ που είναι ασκημούλα. Όσο την ακούω όμορφη μου φαίνεται!! Τι όμορφη? κουκλάρα είναι!!! :) :) :) Παρεμπιπτόντως είναι ακριβώς αυτό το στυλάκι που μου αρέσει να γράφω μουσική. Μπράβο mechmg93 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2007 Η Ella Fitzgerald συναντα τη Nina Simone. Πολυ ξεχωριστη. Απο τις καλυτερες νεες κυκλοφοριες-παραγωγες που εχω ακουσει τελευταια! :wink: Thanx! :D feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2007 Ενταξει ρε παιδιά δεν είναι και τόσο χαλια...Ειδικά σε μερικές φωτογραφίες τις που εχουν περασει photo editing μια χαρα φαίνεται...Τώρα σε live εμφανίσεις γούστα ειναι αυτά.... ((τι να απέγινε αραγε αυτό το τρομερο Post με τις ομολογουμενως καλλόνες....που είχε πρωτοστατήσει στα δρωμενα του noizzz???...)) Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Κομμάτιαααααα www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 φαντάζομαι θα ξέρετε για τις περιπέτειες της με ναρκωτικά, αλκοόλ κλπ Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
djObiwan Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 η αληθεια ειναι οτι δε την εκτιμω ιδιαιτερα.προτιμω allice russell ;D καπου ακουσα οτι συμετειχαν μουσικοι στο αλμπουμ της απο dap kings(daptone records),ισχυει κατι τετοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marillion Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Ειχα διαβασει σε μια εφημεριδα ενα αφιερωμα με τιτλο " η επομενη νεκρη rock star"!!!! Ελπιζω να μην βγει αληθινη αν κ το φοβαμαι πολυ με οσα διαβαζουμε τον τελευταιο κ οχι μονο καιρο! Θα ειναι κριμα πραγματικα!!! Εξαιρετικη φωνη με σπανια χροια! Lets ...Rock! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Η απόλυτη ξεφτίλα είναι εδώ: http://www.whenwillamywinehousedie.com/ Πρόβλεψε πότε θα πεθάνει και κέρδισε 1 ... iPOD !!! ::) ::) :o :o :o :-\ :-\ :-X :-X :-X www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Κι εγω δεν την βλεπω να την βγαζει καθαρη με την μαλακια που την δερνει. Κριμα, αλλος ενας καλλιτεχνης που εχει ενα σπανιο χαρισμα, κατι που αλλοι προσπαθουν για χρονια και χρονια και τις περισσοτερες φορες δεν τα καταφερνουν, να τον τρωει (σχεδον σιγουρα) ο εαυτος του (της). Εγω την πιο ξφτιλα την βλεπω εδω,http://www.youtube.com/watch?v=2vfdl7-E80Q κριμα γιατι δεν τη σωζει ΟΥΤΕ η χροια της εδω Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση