sharpshooter Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 πειτε τη γνωμη σας παιδια οποιος εχει μια απο τις δυο ας κανει ενα review Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Εκείνο που σίγουρα μπορώ να πω είναι ότι τα specifications της KH-2 τα βρίσκεις σε πολύ καλύτερη τιμή. Τώρα απο εκεί και πέρα οι kh-2 έχει διαφορετικούς μαγνήτες και γέφυρα απο την horizon.Οπότε προκειμένου να μη γράφουμε άδικα πες μας τι ακριβώς θέλεις απο την κιθάρα :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mimis Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Aν και εγώ δεν έχω καμία από αυτες εγώ σου προτείνω με 1000 την horizon. Τήν έχω ψάξει πάρα πολύ, είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ. Το μόνο μειονέκτημα που δεν αλλάζει έιναι ότι το μπράτσο της είναι πολύ μεγάλο :( :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Με ένα γυαλόχαρτο όλα αλλάζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Και οχι μονο....κανε την αλλαγη της ταστιερας και εισαι ενταξει..... ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Φιλε γενικα ειναι τουλαχιστον βλακεια να παιρνεις μια κιθαρα με το ονομα καποιου αλλου κιθαριστα, ειναι σαν να χανεις μερος της προσωπικοτητας σου και να κανεις και τσαμπα διαφημιση. Την κιθαρα πρεπει να την κανει ο εκαστοτε κιθαριστας αυτο που ειναι ο ιδιος και οχι να την παιρνει επειδη καποιος αλλος την εκανε αυτο που ειναι. Ασε που η horizon ειναι και κουκλα!!!! [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Η γνώμη μου είναι ότι η ΚΗ2 είναι πολύ καλή για το είδος της αλλά μόνο για αυτό. Καθαρά μεταλλοκιθάρα και τελείως μονοδιαστατη. Η Horizon θα σου επιτρεψει να παίξεις περισσότερα πράγματα. Και το μπράτσο μου φαίνεται μια χαρα. Ούτε γυαλόχαρτα, ούτε τάστα ούτε τίποτα. Εν θέλεις πιο λεπτό μία αντιστοίχου επιπέδου επιλογή είναι κάποια από τις Prestige Ibanez neck-thru. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Εγώ λέω αν και μονο αν στο προσκέφαλο σου έχει εικόνισμα τον Hammet τότε μόνο πάρτην. :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liakos Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 η horizon γ@μ@#$ αλλα!!!! μονο για μεταλ. ακομα τσεκαρε και την MII ! Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panos_chem85 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 τα χαρακτηριστικά της KH-II τα βρίσκεις και στην M-II NTB, εκτός από τα knobs...έχεις ένα volume και ένα switch....εγώ θα έλεγα να πάρεις την M-II εκτός αν είσαι die-hard fan του Kirk!! :D (σαν κι εμένα), οπότε τσίμπα τη! Η horizon ωραία είναι, αλλά προσωπικά δεν θα την έπαιρνα...γούστα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση