warlock9_0 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 http://www.youtube.com/watch?v=VgFgaXZILtA τι είναι αυτό που έχει ο drummer αριστερά πάνω από το hi-hat? κάπου στο 1:50 φαίνεται καθαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Δεν ξέρω αλλά ψάρωσα με εκείνο το πρώτο break.Τα έσπαγε το κομμάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DrRhythm Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Δεν κατάλαβα σε ποιο ακριβώς αναφέρεσαι, αλλά αυτό ίσως σε βοηθήσει. http://www.drums.co.jp/setups/johnotto/johnotto.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Προφανώς να είναι κάpoio pad ή ηλεκτρονικό module για διαφορα pads... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xara9000 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Ναι, 100% είναι module το οποίο είναι συνδεμένο με ένα μόνο pad (γιατί έχει μονάχα ένα καλώδιο στις υποδοχές) το οποίο είναι κάπου εκεί χωμένο στο Drumset ..Να σου πω την αλήθεια δεν το είδα καν! σπασα ένα πόδι στο σκι!! Ευτυχώς δεν ήταν το δικό μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 O κυριος αυτος ειναι αδερφος του Victor Wooten,το παρατσουκλι του ειναι Futureman.Αυτο το 'πραγμα' που χρησιμοποιει ειναι μια ιδιοκατασκευη-αν δεν κανω λαθος ολοδικη του. Με αυτο κραταει ολοκληρο rhythm section-και κανει και solo!!! 8O 8O 8O 8O feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xara9000 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 8O 8O σπασα ένα πόδι στο σκι!! Ευτυχώς δεν ήταν το δικό μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 τι απατεωνας ειναι αυτος! :) πω πω!!!! προς το τελος ειδατε που του φευγει και η μιση μπαγκετα? δε ξερω τι δε παει καλα με τα αυτια μου αλλα δε καταλαβα τι θελει να κανει! http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ventrue Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Θα ορκιζομουν οτι ειναι το ΤD-10 drum module της Roland...Παρεπιτοντως πολυ καλη διασκευη απο σουπερ μπαντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warlock9_0 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 δεν κατάλαβα ακριβώς... τι ρόλο βαράει δηλαδή αυτό το ματζαφλάρι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση