chembeast Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Ακριβώς πλέον και οι Γερμανοί έβαλαν paypal οπότε μόνο έτσι αποπληρωμή!!! Καλύτερα μα περιμένεις να πετύχεις μια δημοπρασία όπως την θες παρά να φας τα μούτρα σου!!!!!Είπαμε ebay=υπομονή&σύνεση!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akis147 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 τελικά πρόκειτε μάλλον για απατεώνα γιατί στην αρχή σαν μέθοδο πληρωμής είχε paypal. Εγω ούτως ή άλλως δεν πρόκειτε να προχωρήσω σε συναλλαγή μέσω westernunion. ευχαριστώ για τις απαντήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Μα και συ βρε αγορι μου, πηγες να αγορασεις prs απο seller με 0 feedback? :roll: θελει προσοχη το ebay! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akis147 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Μα και συ βρε αγορι μου' date=' πηγες να αγορασεις prs απο seller με 0 feedback? :roll: θελει προσοχη το ebay![/quote'] καλα εδώ έχεις ενα δίκιο, απλά θεώρησα οτι υπήρχε κάποια ασφάλεια υπο την προυπόθεση της πληρωμής μέσω paypal, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Τσεκάρετε εναν οδηγό που βρηκα στο insomnia.gr σχετικά με το τι πρεπει να προσεχουμε στο ebay.... http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=93786 Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση