whiteNoise Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Όλα τα Thunderbird είναι από 3 ξύλα μαζί; neck thru ειναι.. :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
electric_wizard Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 ΠΑ_ΝΕ_ΜΟ_ΡΦΟ .- greco rules :wink: Αν ακολουθήσεις πάντως τη συμβουλή του Κώστα και πάρεις ένα τέτοιο, σε κόβω να κόβεις εισητήρια για λίγα λεπτά παιξίματος με το Greco σου...! :D :wink: (Αν θες, προσφέρομαι να κάνω τον ταμία!) The World Was A Mess But His Hair Was Perfect... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 ΠΑ_ΝΕ_ΜΟ_ΡΦΟ .- greco rules :wink: Αν ακολουθήσεις πάντως τη συμβουλή του Κώστα και πάρεις ένα τέτοιο' date=' σε κόβω να κόβεις εισητήρια για λίγα λεπτά παιξίματος με το Greco σου...! :D :wink: (Αν θες, προσφέρομαι να κάνω τον ταμία!)[/quote'] :D :D :D :wink: 8) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Πάντως το λευκό pickguard το χαλάει αρκετά θα έλεγα.... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Πάντως το λευκό pickguard το χαλάει αρκετά θα έλεγα.... ετσι ειναι και το γνησιο Thunderbird :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Υπάρχουν 2 είδη thunderbirds όσον αφορά τον τρόπο κατασκευής, τα neck-thru (μπράτσο "σάντουϊτς" από 9 κομμάτια μαόνι-καρυδιά με δύο κομμάτια μαόνι κολλημένα για σώμα) και τα set-neck (σώμα και μπράτσο από μαόνι). Neck-thru είναι τα περισσότερα reverse thunderbirds (όπως αυτό της φωτό) εκτός από την σειρά studio (σε 4 και 5 χορδές) που έβγαλε πρόσφατα η Gibson. Αυτά έχουν και λίγο μικρότερο headstock όπως και διαφορετική bridge. Set-neck είναι τα ΠΑΝΣΠΑΝΙΑ non-reverse thunderbirds που έβγαλε η Gibson στα μέσα της δεκαετίας του '60 μέχρι το τέλος της δεκαετίας, όπως αυτό εδώ: Ηχητικά τα neck-thru έχουν πιό ισορροπημένο ήχο σε όλο το μήκος της ταστιέρας και πολύ καλό sustain ακόμα και στα τελευταία τάστα. Τα set-neck έχουν πιό έντονες χαμηλές συχνότητες. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2007 Πάντως το λευκό pickguard το χαλάει αρκετά θα έλεγα.... ετσι ειναι και το γνησιο Thunderbird :wink: ναι το ξέρω, για όλα τα thunderbird μιλάω.... :wink: Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις