Jasemeister Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 η αλήθεια είναι πως την τελευταία φορά που δοκίμασα μια gibson sg faded σε μαγαζί με μουσικά φίλου μου η κιθάρα ήταν εξαιρετικά απογοητευτική ακόμη και αν πουλιόταν φθηνότερα…..(ενώ ήταν πολύ πολύ καλά σεταρισμενη) Σα σύνολο, feeling, ποιότητα κατασκευής ή ήχο? Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 η αλήθεια είναι πως την τελευταία φορά που δοκίμασα μια gibson sg faded σε μαγαζί με μουσικά φίλου μου η κιθάρα ήταν εξαιρετικά απογοητευτική ακόμη και αν πουλιόταν φθηνότερα…..(ενώ ήταν πολύ πολύ καλά σεταρισμενη) Σα σύνολο' date=' feeling, ποιότητα κατασκευής ή ήχο?[/quote'] feeling και ποιοτητα κατασκευης. τα ταστα μαλιστα 'εκοβαν' οπως οι φθηνες κοπιες των 100 ευρω... εντελως απαραδεκτη για gibson προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 μαγκες οποιος γουσταρει,κανονιζουμε καφεδακι σπιτι μου να τζαμαρουμε με τις greco μου. θα αλλαξει η ζωη σας :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Greco thunderbird δεν έχεις όμως, αλλιώς θα σου ήμουνα τακτικός "πελάτης". LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Greco thunderbird δεν έχεις όμως' date=' αλλιώς θα σου ήμουνα τακτικός "πελάτης".[/quote']δυστυχως οχι :cry: :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Ε πάρε αυτό εδώ ντε, να'ρχομαι να παίζουμε χαρντροκιές σπίτι σου!!! http://cgi.ebay.com/Greco-Thunderbird-Bass-Vintage-Clean-New-Gibson-Case_W0QQitemZ260121985546QQihZ016QQcategoryZ4713QQrdZ1QQcmdZViewItem LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 σκοτωνει το εργαλειο :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
electric_wizard Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 ΠΑ_ΝΕ_ΜΟ_ΡΦΟ .- The World Was A Mess But His Hair Was Perfect... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Όλα τα Thunderbird είναι από 3 ξύλα μαζί; Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 ΠΑ_ΝΕ_ΜΟ_ΡΦΟ .- greco rules :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις