Kafka Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Γεια χαρα στους χρηστες του φορουμ! Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Ενω αρχικα γουσταριζα να παρω μια Epiphone Les Paul ειδα στο thomann αυτην εδω : http://www.thomann.de/gr/gibson_sgspecialfaded_wc.htm και εχω μπει σε διλημμα! Να παρω την epiphone ή να μαζεψω μερικα φραγκα ακομα και να τσιμπησω την sg?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Βάλτο στο guitars & basses γιατί εδώ δεν θα το πάρουν χαμπάρι. Όσο για το ερώτημά σου εγώ θα πήγαινα στην sg, αν και να ξέρεις ότι οι sg γενικότερα βγάζουν κάπως πιο μουντό και ίσως πιο βαρύ ήχο από τις lp. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Την SG (για να γίνουμε πολλοί)!!! Πέρα από την πλάκα, αυτές είναι δύο διαφορετικές κιθάρες άρα εσυ ξέρεις καλύτερα τι σου χρειάζεται. Σε γενικές γραμμές αν μπορείς να πάρεις το ταυράκι, πάρτο. Είναι καλό όργανο χωρίς να είναι τίποτα το εξαιρετικό και δεν θα χρειαστεί να προβληματιστείς για αναβαθμίσεις κλπ. Έχει φυσικά και το καλό ότι αφού γράφει gibson στο headstock έχει σίγουρα καλύτερη αξία μεταπώλησης και αν ποτέ θελήσεις να την πουλήσεις, θα "φύγει" πολύ εύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Έχει φυσικά και το καλό ότι αφού γράφει gibson στο headstock έχει σίγουρα καλύτερη αξία μεταπώλησης και αν ποτέ θελήσεις να την πουλήσεις' date=' θα "φύγει" πολύ εύκολα.[/quote']αυτο μονο αξιζει στην συγκεκριμενη :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Έχει φυσικά και το καλό ότι αφού γράφει gibson στο headstock έχει σίγουρα καλύτερη αξία μεταπώλησης και αν ποτέ θελήσεις να την πουλήσεις' date=' θα "φύγει" πολύ εύκολα.[/quote']αυτο μονο αξιζει στην συγκεκριμενη :wink: Έλα μωρέ, δεν είναι κακό όργανο... θα μπορούσε να πωλείται φθηνότερα, αλλά δεν είναι κακη. Υπάρχουν και πολύ καλές epiphone αλλά είναι και αυτό που του έγραψα περί αξίας μεταπώλησης και τελικά (αν αυτό σημαίνει κάτι), το να είσαι κάτοχος μιας gibson... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Σε αυτά τα λεφτά βρίσκεις Epi elitist, λέω εγώ τώρα... edit: μαλακία, νόμιζα πως λέγατε για λεσ πολ. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Μα είπε ότι στην αρχή πήγαινε για λεσπολ. Οπότε σοφά εμίλησες! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Τελικά είμαι σοφός και δεν το ξέρω! :D LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Καλό πράμα η αξία μεταπώλησης αλλά άμα είναι να αγοράζεις κιθάρα για να την πουλήσεις, μην την αγοράζεις καν. Δε μας είπες για ποιά Epiphone ενδιαφερόσουν (μπας και κάνουμε μια σύγκριση). Για μένα η ουσιαστική διαφορά είναι η ταστιέρα, αν θυμάμαι καλά όλες οι Epi είναι με medium jumbo ενώ οι Gibson με jumbo. Εγώ έχω αυτήν (την τσίμπησα με 570 Ευρά): http://www.thomann.de/gr/epiphone_joe_perry_boneyard_lp.htm Με άλλα 140 της βάζω jumbo άμα γουστάρω και είμαι king 8) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RainParade Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Γεια χαρα στους χρηστες του φορουμ!Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Ενω αρχικα γουσταριζα να παρω μια Epiphone Les Paul ειδα στο thomann αυτην εδω : http://www.thomann.de/gr/gibson_sgspecialfaded_wc.htm και εχω μπει σε διλημμα! Να παρω την epiphone ή να μαζεψω μερικα φραγκα ακομα και να τσιμπησω την sg?? Πριν κάνεις την κίνηση σου φίλε πήγαινε σε κάποιο μαγαζί και δοκίμασέ τες. Είναι τελείως διαφορετικές κιθάρες στο χέρι. Η sg έχει λίγο πιο σκληρή ταστιέρα και ο ήχος της έχει περισσότερα πρίμα γιατί δεν έχει καμπύλες και όγκο όπως η lp. Το μεγάλο πλεονέκτημα που σου δίνει το ταυράκι είναι ότι φοράει πολύ καλούς και δυνατούς μαγνήτες, ενώ στην epiphone μπορεί να αναγκαστείς να τους αλλάξεις αν τη θες για studio, live κλπ (και εγώ αυτή έχω και στο λέω..). Όμως ξεκαθάρισε ποια θες, είναι τελείως διαφορετικές κιθάρες... You look like you haven't seen a ghost Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις