mimis Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Το άκρον άοτον της ηλιθιότητας, Παναγίωτης Τόκος (όνομα και πράμα :lol: :lol: :lol: ) όσοι δεν τον ξέρετε(αν και χλομό μου φαίνεται) αύτα που κάνει δεν είναι πλάκα είναι στα σοβαρά :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 ο τοκος είναι θεός. Ιδίως μετά το ταξίδι του στην Ιαπωνία ανέβηκε ακόμη περισσότερο στις προτιμήσεις μου. Φτάνει σε απόσταση κορυφής τον πρόεδρο του εδαισαϊκού. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Αγγίζει την τελειότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Την άγγιξε εδώ και καιρό "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 ανψσαρ δαξθια αψνωαδογ Αυτό ακριβώς ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 ΙΝΤΖΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ?? ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΙΑΠΩΝΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΚΟΣ ΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΠΙΝΙΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 κεφαλαία ? ε είσαι Axelakos ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 εγω σε βλεπω και τελειωνω μωρο μου...πωπω τι κορμι εχεις σημερα...αγγιζεις την τελειοτητα...μαατττςς!! Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Κάποτε πιο ψηλά για μένα ήταν ο Κυριακόπουλος και ο πρόεδρος του Εδεσαικου (αν και αυτόν τον είχα δει πολύ παλιά)....Τώρα όμως έχω φάει τρελό κόλημα με Τόκο...Περπατώ στο δρόμο και θυμάμαι τις ατάκες που πετάει και γελάω μόνος μου σα βλάκας....Είναι θεός....ΤΟΚΟΣ RULESSSSSS................ Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mimis Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Ρε σεις έχω πάθει την πλάκα μου, παίνει τα βυζια των άλλων χίμα και τις φυλάει και στο στόμα ΕΤΣΙ :lol: :lol: EDIT:Αγγίζει την τελοίοτητα έτσι :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση