wasted Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 Αγαπητε φιλε μου θα σου πω τελειως καλοπροαιρετα την αποψη μου. Η συχνη επαναληψη του αρχικου riff με κουρασε. Δυσκολευομουνα να ακουσω τα τυμπανα,ηταν πολυ πισω(ειμαι και καποιας ηλικιας χα χα χα χα) Ηταν πολυ μεγαλο σε διαρκεια(οχι απαραιτητα κακο,αλλα κουραζει) Η φωνη το αδικει ΠΑΡΑ πολυ το κομματι.Κανε κατι για αυτο. Μου αρεσαν τα σχηματα αρκετα στο σολο,αν και θα ηθελα πιο πολλα γκαζια. Εχεις ιδεες αλλα καπου δεν τις κανεις πιο ξεκαθαρες. Πιστευω με μια φωνη σωστη (καταλαβαινεις τι εννοω πιστευω) και με μια πιο λιτη και πιο σωστα στημενη δομη θα απογειωθει το κομματι. Κατ΄αρχάς ευχαριστώ για το σχόλιο. Απόλυτα σεβαστές οι απόψεις σου, για τα ντραμς μόνο , δε νομίζω ότι είναι τόσο πίσω όσο λες... ΄Οσον αφορά στη φωνή, οκ το ξέρουμε, αλλά αυτή μας έδωσε ο θεός. ;D Είναι αμαρτία όμως να μένουν στο συρτάρι, θα λεγα... Μακάρι να κάνουν σε κάποιον κλικ τα κομμάτια, με μεγάλη ευχαρίστηση θα δεχθώ τη βοήθεια του... Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Αφου επεξεργάστηκα λιγουλάκι το Μόνο να μου γελάς, (όχι δεν έβαλα γκάζια στο σόλο, αντίθετα το γλύκανα κι άλλο ;D ) , ετοίμασα ακόμα ένα: Δεν κάνω εγώ για γάμο Στίχοι: Κωνσταντίνος Μαρινέσκου (+) Την ευχή σας ;D Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Βλεπω οτι σιγα σιγα βελτιωνεσαι στην συνθεση. Καλο κομματι, ωραιες συγχορδιες,λιγο απο R.Stones,αλλα με το γνωστο προβλημα.(ξερεις εσυ χα χα χα ).Να σου πω την αληθεια, μου φανηκε, οτι την εβαλες πιο πισω(την φωνη), αλλα μου αρεσε. Τελικα φιλε μου, ειναι επιτακτικη αναγκη, οι ηχοι να ειναι πιο καθαροι, για να ειναι τα ακουσματα πιο ανετα.(αφορα και μενα) Σε γενικες γραμμες, ειδα στο ρεφραιν οτι δεν σου κολλαγε καπου ο στιχος,ξερεις, τα ειπες λιγο στριμωγμενα και ακουγετε ...καπως. Περιμενα να τα ριξεις στο σολο αλλα το εκανες στο τελος και το χαμηλωσες γρηγορα.Κακως(χα χα χα ) Αυτα. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Η σκηνή του χωρισμού Συρτορουμπίτσα! 8) Στίχοι Κωνσταντίνος Μαρινέσκου (+) Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2008 Σε αναζητώ Το τραγούδι τό είχα ανεβάσει και πριν από δυο τρία χρόνια σε πρωτόγονη μορφή. Κάποιοι φίλοι ίσως το θυμούνται. Είναι γραμμένο για τον πόλεμο στο Σεράγεβο το 94. Εκεί που λέε "Σε αναζητώ" έλεγε "Σεράγεβο" , και εκεί που λέει "μια πόλη σε απομόνωση" έλεγε "Βαλκάνια σε απομόνωση" . Κνιτοφέρνει λίγο, αλλά είναι από τα αγαπημένα μου και θέλω οπωσδήποτε κριτική. Έχω μια βδομάδα που το έχω έτοιμο και του αλλάζω EQ, έχω κάνει ότι καλύτερο μπορούσα. Τραγουδά η Νίνα Εμπραλίτζε. Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2008 wasted, κατ' αρχάς σε θαυμάζω για την όρεξη και την καλλιτεχνική "παραγωγικότητά" σου. :) Σε σχέση με το τραγούδι.... νομίζω οι αρχικοί στίχοι του ταίριαζαν περισσότερο κι ας "κνιτόφερνε" λίγο παραπάνω. Πιστεύω ότι όταν ένα τραγούδι έχει στίχους/φωνή τότε η μελωδία της φωνής+τα λόγια, αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο μέρος της αξίας του. Αν είναι όμως να να μιλήσουμε και για τις λεπτομέρειες, (δηλαδή ενορχήστρωση - παραγωγή) νομίζω ότι εκεί είναι το σημείο που θα ήθελα να ακούσω κάτι πιο φρέσκο. Π.χ. στο συγκεκριμένο, το θέμα της ηλεκτρικής, δεν θα το έβαζα καθόλου ή θα έβαζα κάτι τελείως διαφορετικό. Πραγματικά σκέφτηκα για μια στιγμή να στο κλέψω και να το ξαναγράψω όπως θα το ήθελα. Αλλά εγώ δεν προλαβαίνω να γράψω ούτε αυτά που μου έρχονται εμένα. :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apos Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2008 Θυμάμαι την παλιότερη εκτέλεση πάρα πολύ καλά. Αν και η τρέχουσα μου φαίνεται ακόμη κάπως 'παλιομοδίτικη' σε ήχο, οφείλω να πω ότι έχει βελτιωθεί πολύ. ΠΑΡΑ πολύ! ;) Ο ήχος είναι πιο γεμάτος, έχει φύγει αυτό το 'αστοχο' αρμόνιο που έπαιζε τη μελωδική γραμμή μαζί με τη φωνή, οι κιθάρες είναι βελτιωμένες. Μερικές παρατηρήσεις: Η φωνή δεν μου άρεσε. Σε κάποιες στιγμές 'σοπράνιζε', ενώ η ερμηνεία σε άλλα σημεία ήταν flat, σαν απαγγελία. Συνεχίζουν να μην μου αρέσεουν τα breaks στα τύμπανα, είναι αρκετά ψεύτικα. Αυτή η γέφυρα με τα σόλο τύμπανα είναι απαραίτητη? Νομίζω ότι μπορείς να βάλεις κάτι πιο 'εύηχο' αν θες ντε και καλά να κάνεις μια αλλαγή στο κομμάτι. Και στην προηγούμενη έκδοση μου είχε ξενίσει πολύ. Βέβαια είναι βελτιωμένη από άποψη ήχου, αλλά το παίξιμο είναι λίγο... άκυρο στα αυτιά μου... Χωρίς παρεξήγηση οι παρατηρήσεις, έτσι? Δεν το παίζω έξυπνος, εγώ δεν ξέρω κάν να ανοίγω το cubase! ;D http://www.10-code.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mandop Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2008 Η φωνή δεν μου άρεσε. Σε κάποιες στιγμές 'σοπράνιζε', ενώ η ερμηνεία σε άλλα σημεία ήταν flat, σαν απαγγελία. [/quote/ ] η φωνη ΕΙΝΑΙ soprano! >:( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2008 Προβοκατόρικο είναι - δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, δεν το συμπαθώ καθόλου το στυλ... γενικά συμφωνώ με αυτά που είπαν το Χαριλατρόνιο και ο Apos. Mου φάνηκε λίγο κλισαρισμένο και λίγο "κουμπωμένο" - "ρομποταρισμένο" (άκου λέξη) σαν ρυθμός - θα το έφτιαχνα με κάπως πιο ράθυμο feel. Λίγο lo fi στις υψηλές, επίσης, αλλά αυτό ταιριάζει με το ύφος (δεν ξέρω αν λέω τις απίστευτες μπούρδες τώρα αλλά τεσπα). Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2008 wasted, κατ' αρχάς σε θαυμάζω για την όρεξη και την καλλιτεχνική "παραγωγικότητά" σου. :) Ευχαριστώ και το εκτιμώ ιδιαίτερα! Σε σχέση με το τραγούδι.... νομίζω οι αρχικοί στίχοι του ταίριαζαν περισσότερο κι ας "κνιτόφερνε" λίγο παραπάνω. Πιστεύω ότι όταν ένα τραγούδι έχει στίχους/φωνή τότε η μελωδία της φωνής+τα λόγια, αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο μέρος της αξίας του. Αν είναι όμως να να μιλήσουμε και για τις λεπτομέρειες, (δηλαδή ενορχήστρωση - παραγωγή) νομίζω ότι εκεί είναι το σημείο που θα ήθελα να ακούσω κάτι πιο φρέσκο. Σίγουρα το αρχικό ταίριαζε περισσότερο, ήθελα να το κάνω λίγο πιο διαχρονικό όμως… Π.χ. στο συγκεκριμένο, το θέμα της ηλεκτρικής, δεν θα το έβαζα καθόλου ή θα έβαζα κάτι τελείως διαφορετικό. ΟΚ είμαι λίγο κολλημένος με το παρελθόν, I just can’t help it! Πάντως πρώτα είχα βγάλει το θέμα της κιθάρας και πάνω σε αυτό έχτισα το υπόλοιπο κομμάτι. Άσχετα απ΄πο αυτό πάντως, θέλω να ελπίζω ότι η κιθάρα ήταν αξιοπρεπής και ηχητικά και παικτικά... Πραγματικά σκέφτηκα για μια στιγμή να στο κλέψω και να το ξαναγράψω όπως θα το ήθελα. Αλλά εγώ δεν προλαβαίνω να γράψω ούτε αυτά που μου έρχονται εμένα. :D Με πολλή χαρά και ενδιαφέρον θα άκουγα μια διαφορετική εκδοχή πάντως… Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που αφιέρωσες... Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση