dimicupo Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2007 ε ? Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Σε κάποια φάση (3:13) του σπάει χορδή και συνεχίζει ακάθεκτος ο τύπος ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 ο tommy ειναι μεγαλη μορφη στην κιθαρα προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 πραγματικά τις προάλλες κοίταζα το DVD του: LIVE AT SHELDON CONCERT HALL (Musthave Για τους fan του κατα τη γνωμη μου) και εχα μ εινει λαλά!!! Ειναι απιστευτος και προπαντων ταπεινος.... όπως πρέπει να ειναι όλοι οι θεοι κιθαριστες!!! άλλο αν δεν ειναι όλοι...τελοςπα.... ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blues power Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Κυκλοφορουν και καποια μαθηματα-σεμιναρια κιθαρας (video) ,απο τον εν λογω αξιολογoτατο κυριο.Παρα πολυ ενδιαφεροντα. Στα γνωστα καταστηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 ..εγώ δεν λέω τπτ για τον Τόμμυ γιατί είμαι φανατικός και θα ακούγομαι ....αηδιαστίκός :roll: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση