mimis Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2007 ... τι κάνει ο άμπαλος :lol: :lol: http://www.youtube.com/watch?v=HE3XfbABIx0 δώσε αγόρι μου :twisted: :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mimis Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2007 Α να και ένας αλλός άμπαλος ο ανθρώπος τις χορδες τις χαιδεύει ούτε καν τις παταεί 8O φαντείστε πόσες ώρες θα του φαγε ο τεχνικός για να καταβάσει τόσα χαμηλά τις χορδες :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2007 άπαιχτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2007 Παραδέχομαι και σέβομαι τις άπειρες ώρες που έχουν περάσει πάνω στην ταστιέρα για να αποκτήσουν τέτοια τεχνική, αλλά είμαι από αυτούς που το τόσο γρηγορο παίξιμο δε με συγκινεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2007 Εμένα μ'αρέσει ο χοντρός. Αν τρώω ολο το φαΐ μου, και όλων των υπολοίπων και χοντρύνω, θα παίζω και'γω έτσι? Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 ρε παιδιά τι χρειάζεται για να βγάλω και γω τέτοιο ήχο? δηλαδή έλεος με τόσα μηχανήματα και η γιαγιά μου παίζει ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mimis Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Εμένα μ'αρέσει ο χοντρός. Kαταρχην αυτός ο χοντρος είναι ο MICHAEL ROMEO respect!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mimis Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 ρε παιδιά τι χρειάζεται για να βγάλω και γω τέτοιο ήχο?δηλαδή έλεος με τόσα μηχανήματα και η γιαγιά μου παίζει Ώπα ρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 ε τι ώπα ο ρομέο είναι τίγκα στα εφέ παίζει βέβαια αλλά έλεος με τόσο μπλιμπλίκι ο άλλος μια χαρά παλικάρι μου φάνηκε και πολύ respect και ας μην ξεχνάμε ότι δεν κάνουν και τίποτα ιδιαίτερο απλά παίζουν κιθάρα (με πολύ εξάσκηση ο καθένας το κάνει) εγώ όταν βλέπω τσίρκο προτιμώ άτομα σαν τον Michael Angelo εκεί βλέπεις Show ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apos Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Ο Kiko είναι απλά απολαυστικός σ'αυτό το κομμάτι. Από τις ελάχιστες φορές που ένας "shredder" με έκανε να δω όλο το βίντεο. Πολύ καλός http://www.10-code.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση