Staggarhs Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2007 Γειά ...έχω ένα X V-Amp το οποίο χρησιμοποιώ με την squier μου....Στην αποθήκη που παίζω, έχω μία κονσόλα, αρχαιολογία...στην οποία συνδέω το X V-amp και ο ήχος της κιθάρας βγαίνει από μία καμπίνα 2x10 χειροποίητη..... Επειδή υπάρχει ένας ξεχασμένος λαμπάτος στο μαγαζί του πατέρα μου, της εποχής του 80...αναρωτιόμουν άν θα ήταν καλή κίνηση να τον συμμαζέψουμε ώστε να τον χρησιμοποιώ ως τελικό με το X V-amp και την καμπίνα......θα έχει διαφορά ο ήχος ;;; θα προσφέρει τίποτα ο λαμπάτος ή τζάμπα θα γίνει η φασαρία ;;; Θα αποκτήσει ο ήχος αυτήν τη γλυκάδα των λαμπάτων ή το X V-Amp με έχει καταδικάσει ;; Να πώ επίσης ότι τον έχω ακούσει τον ενισχυτή με την κιθάρα, χωρίς το v-amp και μου φάνηκε αρκετά καλός, από όσο μπορώ να κρίνω.... Σύμφωνα με τον πατέρα μου είναι γύρω στα 60 watt .... Λοιπόν τί λέτε ;;; EDIT: Ο ενισχυτής ΔΕΝ είναι ενισχυτής κιθάρας, απλώς ένας λαμπάτος τελικός με προενίσχυση που χρησιμοποιόταν για πικ απ, μικρόφωνα κτλ... Στην προκειμένη περίπτωση , η προενίσχυση θα καταργηθεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Staggarhs Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 O ενισχυτής είναι ένας Dublex W100 ... ¶ν έχει κάποιος εμπειρία από τέτοιον ας πεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 εχω εναν doublex w35 70's και δουλεψε αρκετα καλα με κιθαρα, μαζι με την προενισχυση...τι να πω! Πειραματησου!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Τσαμπα θα γίνει η φασαρία, κατα την γνώμη μου ;-) Κάποτε καναμε προβες με dublex και ηχοκολόνες απο την εκκλησία ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Βοήθειά σας. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση