Προς το περιεχόμενο

motu ultralite vs terratec phase 88

melodos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Hi guys! Θέλω να αντικαταστήσω την παλλιά μου usb καρτούλα (tascam us-122) με μία καινούργια firewire. Μέχρι στιγμής είμαι μεταξύ αυτών τών 2.

http://www.thomann.de/gr/motu_ultralite.htm

http://www.thomann.de/gr/terratec_phase_88_rack_fw.htm

Μήπως μπορείτε να μου πείτε ποιές οι διαφορές τούς και ποιά κατα την γνώμη σας ειναι καλυτερη και γιατί? Ευχαριστώ :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η πρωτη μεγαλη διαφορα ειναι στην τιμη!! :lol:

Η MOTU εχει ενα mixer που μπορεις να ριθμιζεις απο εκει ολες τις εισοδους σου,και εχει και προενισχυση αν θες να χρησιμοποιησεις πυκνοτικο μικροφωνο.Αυτη ειναι η βασικη διαφορα. Κατα τη γνωμη μου δεν σου ειναι απαρετιτο αυτο(ο mixer)..Θα σου πουν και οι αλλοι που ξερουν καλυτρα..

Δεν μας ειπες ομως γιατι χρηση τη θες?Τι θα ηχογαφεις και πως?

' date='και εχει και προενισχυση αν θες να χρησιμοποιησεις πυκνοτικο μικροφωνο.Αυτη ειναι η βασικη διαφορα. [/quote']

γιατι η terratec τι δεν εχει?

Βασικά οι προενισχυτές της μοτου είναι έτη φωτός μπροστά της τερατεκ, οπότε και η ποιότητα των ηχογραφήσεων είναι και η ανάλογη. Βλέπεις και ανάλογα με το τι θες αποφασίζεις.

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

' date='και εχει και προενισχυση αν θες να χρησιμοποιησεις πυκνοτικο μικροφωνο.Αυτη ειναι η βασικη διαφορα. [/quote']

εχει αλλα ειναι κοινη και ταυτοχρονη και για τα δυο κανάλια. αν θελεις να έχεις ενα πυκνοτικο και ενα δυναμικο ταυτοχρονα δεν μπορεις γιατι θα δώσει ρευμα και στο δυναμικο και ... τσουφ τοκαψες. η μοτού έχει 48v σε δυο καναλια αλλα ξεχωριστα το ενα απο το άλλο. :wink:

http://www.harmony-central.com/ProductImages/Large/000001034.jpg

Η είσοδος που έχει μπροστά είναι καί καλώδιο για κιθάρα καί μικρόφωνο xlr? Δέν ξέρω γιατί , αλλά η motu πρέπει να τα σπάει άσχημα και θα μου δώσει περισσότερα απο ότι μου δίνει τώρα η 122. Στήν τελική άν δω πώς δέν μου κάνει τήν πουλάω πάλι.

εχει αλλα ειναι κοινη και ταυτοχρονη και για τα δυο κανάλια. αν θελεις να έχεις ενα πυκνοτικο και ενα δυναμικο ταυτοχρονα δεν μπορεις γιατι θα δώσει ρευμα και στο δυναμικο και ... τσουφ τοκαψες. η μοτού έχει 48v σε δυο καναλια αλλα ξεχωριστα το ενα απο το άλλο. :wink:

Σε αυτό το forum το θα το λέω για πάντα: Τα δυναμικά μικρόφωνα ΔΕΝ καίγονται με phantom power!

Ωστόσο συμφωνώ ότι η motu όντως είναι πιο ballsy από την terratec.

για να μην ανοιγω παλι καινουριο thread μπορει να μου στειλει καποιος link για ενα πιθανως χιλιοειπωμενο θεμα, επειδη δεν τα παω καλα με το search του forum: καρτα ηχου για ηχογραφηση κιθαρας κυριως, αλλα και πληκτρων, φωνης , ισως και μπασου, με cubase.Οχι πολυ special πραγματα, γυρω στα 150 €.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου