jmone Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 εγώ εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ (σε FR) μόνο DR γιατί δεν είναι έτσι όπως λες μόνο κάτι XL είχα δυστυχώς πάρει και μου βγήκαν έτσι (σε 1 μέρα έπιασαν ροτσόκα :lol: ) ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Αν η κιθαρα ειναι σωστα σεταρισμενη & εχει jumbo ταστα κανεις bend ακομα και με 12αρες' date='μη ξεχνας αλλωστε οτι οι βαριες χορδες επιτρεπουν ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ACTION μια και ειναι λιγοτερο επιρεπεις σε τριξιματα κτλ.... :wink:[/quote'] Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια για το action..... Και μια και αναφέρθηκε..... Πολλοί προτιμούν το χαμηλό action γιατί είναι ξκούραστο και πολύ πιο απροβλημάτιστο στο intonation. (Δηλαδή ιντονάρεις στο 12ο και έρχεται το intonation με πολύ καλή προσέγγιση -ας πούμε- και στο 5ο) Από την άλλη....δεν μπορώ να κάνω έυκολα bend με χαμηλό action χωρίς να ακούγονται οι χορδές που παρασύρω. Ίσως φταίει που έχω χοντροδάχτυλα αλλά το action το έχω σχετικά ψηλά..... Όχι τραγικά ψηλά....περίπου όπως το έχει ο περισσότερος κόσμος αλλά σηκωμένο κατα ένα "τσικ"*. :wink: * τσίκ = μονάδα μήκους ανάλογης σημασίας με αυτήν που έχει το "τέρμενο" στη διάσταση του χρόνου. :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 εγώ μιλάμε ότι έχω το πιο χαμηλό action που έχω δει πρέπει να είναι 2-3 τσίκ κάτω απ του harilatron :lol: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Νίκο, επειδή ξέρω τι θα απαντήσεις.......θα σε προλάβω με μία ερώτηση: ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ να πάω να αγοράσω ένα τετραγωνικό????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: EDIT: Βρήκα DYI κολοκυθόπιτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 bend κάνεις άνετα? εγώ αυτό σκέφτομαι και λέω να βάλω αυτές http://www.thomann.de/gr/dr_dimebag_dbg10_52.htm Oh yes μια χαρά bend κάνω.Έχω σετάρει το ύψος σε τέτοιο σημείο που την κάνει πολύ άνετη στο παίξιμο :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 EDIT: Βρήκα DYI κολοκυθόπιτα. Σήμανε το τέλος των καυγάδων στο noiz;;; :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 EDIT: Βρήκα DYI κολοκυθόπιτα. Σήμανε το τέλος των καυγάδων στο noiz;;; :lol: :lol: Νομίζω ναι. Η εξατομικευμένη κολοκυθόπιτα είναι η το holy grail. Όταν όλοι καταλάβουμε την αξία της θα σταματήσουμε να μαλώνουμε για τις χαζαμάρες. Εγώ ας πούμε, άμα ψήσω, βάζω και μια κοφτή κουταλιά σόδα. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 oι PYRAMID ετσι κι αλλοιως ειναι οι original pure nickel χορδες με εγγυημενη γερμανικη ποιοτητα :) +1 για pyramid, πολύ καλές και ανθεκτικές. ¶λλωστε βρε κουτούτσικα, δεν σας το 'χω πει; Οι γερμανοί είναι φίλοι μας... ;) LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SYZo Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 τι ειναι το action? το δικο μου παντως πρεπει να ειναι πολυ τσικιτσιδικο.. o hope, no life, just pain and fear Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 τι ειναι το action? το δικο μου παντως πρεπει να ειναι πολυ τσικιτσιδικο.. To πόσο ψηλά ή χαμηλά είναι οι χορδές, η απόσταση χορδών-ταστιέρας δηλαδή. Τι είναι το τσικιτσιδικο; Τρίζουν οι χορδές εννοείς; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση