SamTheRipper Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2007 Αριστερόχειρας είσαι ρε ?? 8O 8O 8O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2007 Εγώ παντως τη βρίσκω πολύ παραγωγική την όλη ιστορία. Καντε όλοι κλικ! Για την Ελλάδα ρε γαμώτο.. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xara9000 Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Κρίμα ρε γαμώτο,μόνο μέχρ 999 κλικ μπορείς να κάνεις τη φορά! ήθελα να βοηθήσω παραπάνω αλλά δε..(πιάστηκε το χέρι μου!) :lol: :lol: :lol: :lol: σπασα ένα πόδι στο σκι!! Ευτυχώς δεν ήταν το δικό μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Μην ακούσω κανένα να κλαίγεται μετά..... Όποιος πάθει τενοντίτιδα από το click, του αξίζει να μείνει κουλός. :lol: :lol: Μα λόγω τιμής, καλύτερα από παρατεταμένη αυτοϊκανοποίηση παρά από αυτό. (Οι Ιάπωνες έχουν ρίξει στον αγώνα 15 νέους ποντικοshredders. Οι προηγούμενη φρουρά είναι σε πλωτό στρατιωτικό νοσοκομείο στον Ειρηνικό για μεταμόσχευση καμμένου εγκεφάλου.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Bρήκα πατέντα με μοτεράκι να πατά μόνο του κλικ με κάποιο συγκεκριμένο ρυθμό και το βάζω και βαράει μόνο του.....χωρίς να κάθομαι να κλικάρω μόνος μου και να βαριέμαι.... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Εφτιαξες κλικιστήρι δηλαδή! αυτό κι αν είναι καμμένο... Respect!!! Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RoPe Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 δν μου βγαζει την εικονα για να βαλω το pass... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warlock9_0 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 δν μου βγαζει την εικονα για να βαλω το pass... ναι, είναι λίγο μ@λ@κισμένο... κι εγώ ένα τέταρτο έκανα ριφρέσ( 8) όπως λέμε στο χωριό μου) και τελικά μου το έβγαλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Κουράγιο.....έρχεται βοήθεια :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 δν μου βγαζει την εικονα για να βαλω το pass... μήτε εμένα....Τζάμπα η πατέντα γαμώτο... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση