Προς το περιεχόμενο

Η Γίδα - Unmastered

ponokefalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολύ καλό, αλλά απευθύνεται σε περιορισμένο ακρωατήριο.

Φίλε πονοκέφαλε, πάρε κανα ντεπόν γιατί θα συναντήσεις σοβαρό πρόβλημα αποδοχής στην καριέρα σου!

Empty Rooms

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλλον χαβαλέ κάνεις φίλε πονοκέφαλε έτσι;

Αν κρίνω και από τον πρόλογο.

Εκεί με τις τεχνικές λεπτομέρειες το ψιλοσοβάρεψες λιγάκι και με μπέρδεψες.

Εντάξει καλό είναι που και που να ξεφεύγουμε από την βαρεμάρα μας.

Είχαμε πιεί και τίποτα ποτάκια εεε;! 8)

εγώ πάντως όταν είμαι με φίλους μου και βαριόμαστε βγάζουμε κάνα τέτοιο (με περισσότερο συναίσθημα και πιο

ολοκληρωμένο) και γελάμε με τα χάλια μας

ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

Hello! Ευχαριστώ για τα σχόλια :) Για πλάκα το ανέβασα, ούτε προσπάθησα να κάνω κάτι πρωτότυπο ούτε κουράστικα ιδαίτερα. Μου πήρε κανα 2ωρο να το κάνω (Τους στίχους τους έβγαλα μόλις πάτησα το record) Απλά μου φάνηκε αστείο και σκέφτηκα οτι ίσως με βοηθήσει στην πολυεθνική καριέρα του jazz κιθαρίστα που σκοπεύω να ακολουθήσω :P. Επίσης σημαντικό κομμάτι της έμπνευσης προέρχεται απευθείας απο τον διάβολο και τους δαίμονες του σκότους - που θα ήθελα να ευχαριστήσω σε αυτό το σημείο. Δεν θα μπορούσα ποτέ να σκεφτώ οτι μπορώ να πλησιάσω την τεχνική αρτιότητα των Lost Bodies. Αλλα υπόσχομαι να εργαστώ μέρα και νύχτα. Μέχρι να καταφέρω να φτιάξω κατι αστείο. Αν ενδιαφέρεστε μπορώ να ανεβάσω και μία άλλη υπερπαραγωγή εν'ονόματι "Ο Τρομονόμος", Αν και θα πρέπει να προσθέσω μερικά μπιπ. Επίσης άν έχετε και εσείς τίποτα αστείο γιατί δεν το ανεβάζετε? Εγώ δεν ντραπικα! :P

Παντα άπλυτος,

PONOKEFALOS

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου