ponokefalos Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Καλησπέρα παιδιά! Όλοι ανεβάζουν κλιπάκια και επειδή ζήλεψα πήρα την απόφαση να ανεβάσω και εγώ ένα τραγούδι.Ένα τραγούδι που έρχεται να ταράξει τα νερά της μουσικής (γενικότερα). Ένα τραγούδι κατάθεση ψυχής με προοδευτική σύνθεση και ποιητικό - πάνω απο όλα συμβολικό στίχο. Πως σας φένεται, η ΓΙΔΑ. Για να δείτε πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος που βαριέται. Να ευχαριστήσω τον φίλο μου τον Δημήτρη για τα υπέροχα Gospel backing vocals του. Your browser does not support the HTML5 audio tag http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/ponokefalos/i_gida.mp3 Κιθάρα: "Fighter" Professional Strat-Copy (SD στη γέφυρα) -> Boss GT-6 -> Digital line in. Mic: Shure sm 57 Kαι όλα τα υπόλοιπα ο COMPUTER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hellecaster Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Ρε φιλαρακι ξυσε μας να πουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Ρε φιλαρακι ξυσε μας να πουμε! Καλώς σε βρήκαμε ;) :roll: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hellecaster Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 εεε μα τι ανεβαζει ο τυπος... :?: :!: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 εεε μα τι ανεβαζει ο τυπος... :?: :!: Oυτε εμενα μου αρεσε, αλλα δεν με υποχρεωσε κανεις να το ακουσω. Οποτε calm down. Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 εμένα μου άρεσε και έχω γράψει και εγώ τέτοια αλλά με μπινελίκια :lol: δυστυχώς φίλε μου δεν είσαι πρωτοπόρος αλλά βαδίζεις πάνω σε χνάρια που έχω χαράξει μεγάλοι άνθρωποι Μα τι λέω??? :lol: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 λολ καλή δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Anouvis_GR Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Αν το έκανες για να ειρωνευτείς τους μπλουζοπατάτες ξενομανιακοξενέροτους, ήσουν πολύ καλός, διαφορετικά είσαι ένας απ αυτούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Anouvis_GR Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Ρε φιλαρακι ξυσε μας να πουμε! Νομίζεις πως έχεις κάτι ναπείς έστω και αν σε ξύσουν? ponokefalos μην ξύσεις γιατι κατι μου λεει οτι θα κολλήσεις ψώρα ... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Ponokefale σκέφτεσαι για διεθνή καριέρα ή για Ελλάδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση