sharpshooter Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 λογικα θα παω για boogie τον τσεκαρα online ψυθηκα παρα πολυ. τον εχει κανεις set με engl preamp να πει εντυπωσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos0937 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2007 Εγώ έχω τον Mesa 2:50 και είναι φανταστικός Στον προτείνω ανεπιφύλακτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apbiotech79 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 καλο είναι να ακούσεις το τελικό τις engl στα 50w με τον 570 στον logotheti.to χω ακούσει και πιστεύω ότι άδικα ψάχνεις κάτι άλλο.άλλωστε ο συγκεκριμένος τελικός φτιάχτηκε για τη συγκεκριμένη σειρά προενισχυτών(570 580 530),όπως κάνουν όλες οι σοβαρές εταιρείες. δεν γίνεται να φτιάχνεις ένα γαμάτο προενισχυτή όπως ο 570 και να τον αφήνεις στη μοίρα του η t'antistrofo.h φιλοσοφία του προενισχυτή σαν ξεχωριστό κομμάτι είναι η ευελιξία στην επιλογή watt για τελικό.παράδειγμα αν πάρεις triaxis η τον studio pre η μέσα boogie σου προσφέρει μια γάμα 3 τελικών για όλα τα γούστα.20w 50w και 90w.to ίδιο και η engl αλλα με αλλα watt(50 60 και 100 νομίζω)στους τελικούς τις. με λίγα λόγια,πριν κανεις οτιδήποτε,δοκίμασε τους τελικούς της engl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση