mimis Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Πως κατεβάζουμε ένα βίντεο απο το youtube; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
edessaios Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Έγώ έχω ένα που λέγεται youtube video hacker.Πολύ καλό και τα μετατρέπει κατευθείαν σε avi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Για δώσε link, ακούγεται ενδιαφέρον. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tamaman Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 που μπορουμε να το βρουμε,γιατι αυτο που εχω εγω το μετατρεπει σε βιντεο για I pod με αποτελεσμα να μου χαλει πολυ την αναλυση,και την ποιοτιτα του βιντεου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mimis Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Έγώ έχω ένα που λέγεται youtube video hacker.Πολύ καλό και τα μετατρέπει κατευθείαν σε avi Για κάντο πιο λιανα για δεν σε πίανω :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SYZo Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 αν εχεις firefox η opera υπαρχουν ετοιμα extensions που κανουν αυτη τη δουλεια απλα ψαξε για τα ονοματα γιατι δεν τα θυμαμαι.. επισεις θα χρειαστεις το tvc (total video converter) για να μετατρεψεις τα αρχεια .flv σε οτι θες ακομα και video για κιν. o hope, no life, just pain and fear Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mimis Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Τυχαίνει να έχω το Asureus με το οποίο μπορω να κατεβάσω ότι να ναι από το www.isohunt.com ξέρεις αν γίνεται να κάνω τίποτα παρόμοίο και με το youtube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=105767 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SYZo Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 ναι.. κατεβασε τον firefox καντον εγκατασταση.. κατεβασε το video downloader απο το site του firefox με τα extensions και θα μπορεις να κατεβαζεις τα videakia. επισεις θα πρεπει να κατεβασεις και το total video converter για να μετατρεπεις τα αρχεια σε οτι θες.. αν υπαρχει κατι που δεν καταλαβες εδω ειμαστε o hope, no life, just pain and fear Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tamaman Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 αντε ρε παιδες και το κατεβαζεις το βιντεακι απο τα σιτε που λεει το αλλο ποστ.Μετα με πιο player παιζουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση