morello Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 μου ρθε και ενα αλλο θεμα στο μυαλο...μελεταει κανεις με μαξιλαρια?αν ναι πως κ ποσο?εχει δει διαφορα? πολλοι λενε οτι τα μαξιλαρια σφιγγουν τα χερια κ χαλανε ta chops...βεβαια μελεταγαν σε μαξιλαρια ατομα σαν τον buddy rich k (ksexasa ton allon :P ) που χαν τρελα chops...εσεις τι πιστευεται?εγω προσωπικα δεν μελεταω σε μαξιλαρια αλλα ισως το κανω στο μελλον...το σκεφτομαι ακομη...δεν θελω να σφιξουν τα χερια μου γιατι τα χαλαρα χερια ειναι το κλειδι για extreme speeds με διαρκεια... I am Calm like a bomb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tamaman Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 κοιτα,οταν εγω ειχα ξεκινησει να παιζω ντραμς,πριν καμια 13-14 χρονια,επειδη δεν υπηρχε δυνατοτιτα αληθεινης ντραμσ,επαιζα πανω στα μαξιλαρια αναγκαστικα.Οταν μετα πηγαινα στα κανανικα,ηταν σαφος καλυτερα,ακι ισως μου φαινοντουσαν μετα πιο ευκολα,λογο που το μαξιλαρι δεν εχει καλη επαναφορα.Τωρα γνωμη μου ειναι οτι αν εχεις ενα practise kiti,δεν χρειαζεται να κανεις εξασκηση στα μαξιλαρια.Εγω το μονο που κανω καμια φορα ειναι τα paradiddlle ή double stroke και τετοια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ventrue Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Αν εχεις κανονικο σετ η practise kit η εστω ενα practise pad δεν βλεπω τον λογο να το γυρησεις σε μαξιλαρια.Σε παλιοτερες εποχες δεν υπηρχε και τοσο μεγαλο hardware support οποτε ο καθενας προφανως εκανε οτι μπορουσε.Δεν νομιζω οτι ο Μπαντι πηρε κατι xtra παιζωντας σε μαξιλαρια.Αν θες να κανεις endurance practise, μπορεις να παιξεις με πιο βαριες μπακετες και να βαλεις βαρακια στα ποδια σου απ αυτα που πιανουν με σκρατς στους αστραγαλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konio Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2007 Οι τηλεφωνικοί κατάλογοι είναι ότι πρέπει για εξάσκηση..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dionisissab Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2007 Πιστεύω ότι καλύτερα είναι να πάρεις ένα πρακτισ παντ που δεν κάνει παραπάνω από 10 ευρώ. Δεν μου αρέσει καθόλου να πάιζωσε μαξιλάρια γιατί δεν έχει καμία σχέση με το feeling της drums. "Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση