Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator
Δημοσιευμένο

...

Μωρε να ψοφησει το θεμα' date=' αλλα κρινω την παρατηρηση αυτη, τη δεδομενη χρονικη στιγμη(αν και αναμφιβολα γενικα σωστη) εντελως ακυρη.

Γιατι το μονο που βλεπουμε στα "σοβαρα" θρεντ, ο ενας να την λεει στον αλλον, ....[/quote']

Εντάξει μωρέ....όχι κι έτσι....:wink:

• Απαντήσεις 31
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Απλώς το περί ανέμων και υδάτων είναι το group για ότι άκυρα θέλουμε να γράψουμε.Αφού δεν είχαν πει τίποτα ως τώρα οι admin...Αν ενοχλεί κάποιον,οκ να ψοφήσει(το thread)

Δημοσιευμένο
Απλώς το περί ανέμων και υδάτων είναι το group για ότι άκυρα θέλουμε να γράψουμε.

Βασικά δεν είναι έτσι. ¶κυρο με την έννοια της μουσικής παραγωγής και τεχνολογίας γενικότερα και όχι άκυρα και άκαιρα γενικώς!

Και πάλι καλά που δεν επεμβαίνουν οι μοντς, γιατί θα αρχίσει πα΄λι η κουβέντα περί φασισμού και υπόγειων ρευμάτων στο νοιζ.

Λίγη αυτοσυγκράτηση και από μας δεν βλάπτει!

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

• Moderator
Δημοσιευμένο
Απλώς το περί ανέμων και υδάτων είναι το group για ότι άκυρα θέλουμε να γράψουμε.

Βασικά δεν είναι έτσι. ¶κυρο με την έννοια της μουσικής παραγωγής και τεχνολογίας γενικότερα και όχι άκυρα και άκαιρα γενικώς!

Και πάλι καλά που δεν επεμβαίνουν οι μοντς' date=' γιατί θα αρχίσει πα?λι η κουβέντα περί φασισμού και υπόγειων ρευμάτων στο νοιζ.

Λίγη αυτοσυγκράτηση και από μας δεν βλάπτει![/quote']

+17

( A-yashu που λένε και οι Ιάπωνες. :lol: )

Δημοσιευμένο
Ναι οκ' date='εννοούσα άκυρα αλλά μέσα σε κάποια όρια πάντα.Το thread στην αρχή μου φάνηκε λίγο περίεργο αλλά αφού δεν είπαν τίποτα οι μοντς[/quote']

Οι μοντς πηδάνε όλη μέρα γι αυτό δεν προλάβαν να γράψουν εδώ 8) :lol: :lol: :lol:

Δημοσιευμένο

Για να γίνεις μοντουλάτορας πρέπει να πηδάς πολύ; Ή αυτό γίνεται αφού γίνεις μοντουλάτορας; Π.χ. πας στο γκομενάκι και του λες "μωρό, είμαι μοντουλάτορας" και αμέσως τρέχουν τα ζουμιά της (όχι δάκρυα); Απαντήστε μου, σας παρακαλώ.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...