pastelius Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Πρωτη φορα που το ειδα πρεπει να εχασα γυρω στα 10-15 χρονια ζωης...Τα κακομοιρα τα εγγονια μου.. :lol: [asteio]Ωραιο αμαξι[/asteio] :lol: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mimis Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2007 Ώντος, εγώ το είδα πρώτη φορα από το κινήτο ένος φίλου μου, τρεις και έξι με πήγε μέχρι και αίμα έκλασα :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2007 Το είχαμε δείξει σε μια καθηγήτρια αγγλικών απο ipod με την ένταση απο τα ακουστικά στο τέρμα... Ειχε τρελαθεί... :lol::lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warlock9_0 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 ακόμα γελάω.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 ΕΛΕΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση