Tamaman Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Μωρέ δεν παίζω τύμπανα' date=' αλλά έχω βαρεθεί να ακούω τον κρουστό μου όταν συναντά άλλους ομοίους του να λένε αυτά τα πράματα! Βέβαια θα μου πεις τι ζόρι τραβάτε εσείς που ακόμα δεν ξέρεται αν ισχύει το κούρδισμα ή το ξεκούρδισμα στα ξύλα! :lol: :lol: :lol:[/quote'] Να σου πω κατι?Ειναι σαν τα αμαξια,και οτιδηποτε αλλο κυκλοφορει!Δεν γινετε να τα ειχει ολα τελεια γιατι μετα θα πουλιοταν μονο αυτη!Ετσι οπως ειναι τωρα βλεπεις τι θες πιο πολυ και διαλεγεις!Δεν μπορεις να τα εχεις ολα,εκτος αν τα σκασεις καλα καλα!!!Ετσι πιστευω ειναι και στις κιθαρες,ή οτι αλλο οργανο παιζεις τελος παντων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Δλδ αν σκάσεις για 1-1 κομμάτια ενός σετ (αυτά τα superstar που λέτε πχ), θα σου έρθει ακριβότερο απ' ότι να το πάρεις κομπλε; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tamaman Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 αυτο σιγουρα!!!Ειναι πιο ακριβα αν τα παρεισ ενα ενα!αλλα δεν θα ταιριαζουν και οι ηχοι τους εγω πιστευω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Να και κάτι που έμαθα! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsos Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 καταλαβες τωρα προς τι αυτες οι 8 σελιδες????????????????? :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tamaman Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Kotso!!!superstar με τα μπουνιααααα!!!!!!χεχεχε:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsos Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 τωρα δεν τα εχω. . . με τπτ.. οποτε κατα drumstore μερια. . . . . . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 :wink: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsos Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 τελικα αθηνα ή μεσολογγι εισαι??? :D :D :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tamaman Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 τι εννοεις δεν τα εχεις?900 εχουν και αυτα νομιζω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση