chembeast Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Φίλε αν μας λες για starclassic performer,bubinga κτλ τότε γιατί ανακατεύεις τα export? Όπως και να το κάνουμε ότι πληρώνεις παίρνεις δεν συγκρίνονται τα παραπάνω σετ λόγω χαοτικής διαφοράς στην τιμή. Πάντως πέρα απ'αυτά αν σ'αρεσαν τόσο πολύ τα performer,και η κάσα bubinga δες τα starclassic B/B που είναι μίξη των δύο ξύλων. Στη θέση σου και εαν είχα τα γκαφρά θα πήγαινα για λιγότερα τεμάχια και ποιοτικότερα όποια και αν είναι-στην περιπτωσή σου τα performer? [/url]http://www.thomann.de/gr/tama_pl44zs_bgf_performer_lackiert.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsos Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται με τα export. me tpt. δεν μπορω να χωνεψω πως τα swingstar εχουν καλυτερα ξυλα!!!!!!!!!! δεν το συζηταω για performaer... ειναι πολλα λ7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tamaman Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 στην bubinga πας νομιζω σε πολλα λεφτα ομως.Ενω η superstar efx ειναι στα λεφτα που συζηταμε...Και εχει και μια μποτα......αλλο πραγμα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tamaman Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 και να σου πω κατι φιλε?Αν μπεις στο site tis Tama θα δεις οτι η swingstar δεν υπαρχει πια...Εβγαλε ενα καινουριο μοντελο τελειως,αρα και να παρεις κατι τετοιο δεν βρησκεις τιποτα αλλο πανω εκει.Ουτε κανενα τομ παραπανω ουτε τιπτοα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsos Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 δεν λεω για να το παρω.. απλα με τρελαινει που εχει καλυτερα απο το export. ελεος δλδ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Παίδες να σας ρωτήσω κάτι άσχετο; Γιατί δεν φτιάχνετε δικό σας κιτ; Πάρτε 1 κορυφαίο τομ, μια κορυφαία κάσα, κανά κορυφαίο πιατίνι "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsos Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 ω καλα εισαι... γτ θα βγουν παρα πολλα λεφτα. καντο εσυ αν τα εχεις :D αλλα και παλι. δεν θα ειναι ιδιο χρωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Να απλά δεν αυτό που δεν καταλαβαίνω με εσάς (τους τυμπανοκρούστιδες) είναι που λέτε πωπω κορυφή αυτό το κιτ αλλά με χαλάει αυτό, το άλλο κιτ απίστευτο αλλά με χαλάει το άλλο! Οπότε πάρτε τα καλά του 1 και του άλλου και θα είστε οκ! Λέω τώρα. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tamaman Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 εγω φιλε Boukaw7 εχω την superstar custom που για εμενα ειναι καρυφαια ολα του τα κοματια!Αρα δεν χρειαζεται να κανω τετοια πειραματα!Εσυ αν θες καντο ετσι και αναμενουμε φωτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Μωρέ δεν παίζω τύμπανα, αλλά έχω βαρεθεί να ακούω τον κρουστό μου όταν συναντά άλλους ομοίους του να λένε αυτά τα πράματα! Βέβαια θα μου πεις τι ζόρι τραβάτε εσείς που ακόμα δεν ξέρεται αν ισχύει το κούρδισμα ή το ξεκούρδισμα στα ξύλα! :lol: :lol: :lol: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση