theopas Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 καλο σας απογευμα παιδες...ηθελα να σας ρωτησω...ενα εμβασμα που εκανα χθες στο θωμα ποσες μερες κανει για να μπει στο λογαριασμο του??γιατι οταν κανω log in στο customer service γραφει :''waiting for payment'' :( Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 3 εργάσιμες περίπου. Μην αγχώνεσαι όμως! Υπομονή... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 3 εργάσιμες περίπου. Μην αγχώνεσαι όμως! Υπομονή... Ίσως και παραπάνω ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RoPe Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 εμενα παλι μια μερα εκανε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 thnx παιδες :P Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 παιδια ενω το εμβασμα ο εκανα τεταρτη παρασκευη μεσημερι το πηραν και παρασκευη απογευμα εφυγε η παραγγελια σημερα το πρωι παιρνω μειλ οτι σημερα ελαβαν το εμβασμα και θα τα στειλουν μολις επεξεργαστουν την παραγγελια!!!πως γινεται στο account μου στο thomann να λεει order shipped και αλλα να λενε αυτοι με e-mail?? Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex-is Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Εγω εχω κανει παραγγελια πανω απο μηνα κ ακομα ναρθει. Οταν παρηγγειλα, ολα ηταν In stock, κ απο τοτε εχουν αλλαξει 15 φορες (απο γκρι σε πρασινο). Αντε να δουμε.. www.myspace.com/alexiguitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 ή 1) το mail σου τα έπαιξε ή 2) η ομάδα του Thomann που στέλνει τα mail είναι στον κόσμο της και άργησαν να στο στείλουν το mail ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Γενικά μην πολυδίνεις βάση στα mail του Θωμά, καθώς πολλές φορές έχουν παρατηρηθεί καθυστερήσεις στο να σου απαντήσουν. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα καλύτερα να μιλήσεις απευθείας μαζί τους στο 0049 9546 9223 538 με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Γενικά μην πολυδίνεις βάση στα mail του Θωμά' date=' καθώς πολλές φορές έχουν παρατηρηθεί καθυστερήσεις στο να σου απαντήσουν. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα καλύτερα να μιλήσεις απευθείας μαζί τους στο 0049 9546 9223 538 με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.[/quote'] φαντασου εγω τους ειχα στειλει την πεμπτη και η απαντηση ηταν σημερα αλλα στο account ελεγε οτι εσταλησαν τα προιοντα...και λογικα αφου εχουν περασει 5 μερες επρεπε να τα εχω σημερα αλλα ακομα...και ειναι ολα in stock... :roll: Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση