Sozos Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2007 http://www.thomann.de/gb/jackson_rr3_tbl_update.htm Γι αυτην τι λες? Ειναι της σειρας Pro και ειναι ο'τι καλυτερο μετα της κιθαρες της σειρας USA select. Η king V δεν ειδα να υπαρχει στην σειρα Pro και η KVX10 ειναι της σειρας Χ που συνεπαγεται σωμα απο basswood (μεγαλος συμβιβασμος εναντι του alder της σειρας Pro) και μαγνητες Duncan Designed (παλι μεγαλος συμβιβασμος εναντι στους Seymour Duncan Original της σειρας Pro) και με μικρη διαφορα τιμης. Υπαρχει και η RR24 (παλι της σειρας Προ) με emg 81 active μαγνητη που ξεφευγει λιγο και ειναι στο χιλιαρικο αλλα ειναι neck thru κατασκευη και σκοτωνει σαν οργανο. [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panos_chem85 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2007 να ρωτήσω κάτι...πρέπει απαραίτητα να είναι flying v? εκτός του ότι είναι άβολες στο παίξιμο, αν δεν είσαι ο randy rhoads τις θεωρώ ποζεριά τις flying v... :roll: αφού είσαι στα 700 ευρώ, κοίτα αυτές που είναι σε superstrat σχήμα... http://www.thomann.de/gr/esp_ltd_m400_bk.htm http://www.thomann.de/gr/ibanez_rgt42dxipt.htm http://www.thomann.de/gr/jackson_dk2s_dmr.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warlock9_0 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2007 σε κάποιο φυλλάδιο της Jackson είχα δει μια randy roads που δεν είχε pickguard που με χαλάει αλλά δεν το βρίσκω γαμ... τα δωμάτιά μου μέσα μόνο με το pickguard ξενερώνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2007 Θα ηταν της σειρας X που δεν εχουν το pickguard. Για ενα κωλο pickguard ομως εγω δεν θα συμβιβαζομουν με λιγοτερη ποιοτητα ηχου και κατασκευης γιατι πραγματι ειναι αστερια ολα τα οργανα της σειρας Προ. Παντως αν σε ενοχλει τοσο πολυ δες στον Θωμα για την RX10. Νομιζω πως και η RR24 δεν εχει pickguard αλλα εχει γυρω στα χιλα ευρα. [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2007 Και εγώ προτείνω τη Jackson RR3 της σειράς Pro για τους ίδιους λόγους που αναφέρει ο Sozos. Εχω παίξει αρκετές φορές με τη συγκεκριμένη κιθάρα και έμεινα εντυπωσιασμένος. Είναι εξαιρετική για το είδος και τα λεφτά της. Αν δεν είχε και το floyd rose θα την είχα αγοράσει... :wink: :wink: :wink: Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2007 Και εγώ προτείνω τη Jackson RR3 της σειράς Pro για τους ίδιους λόγους που αναφέρει ο Sozos. Εχω παίξει αρκετές φορές με τη συγκεκριμένη κιθάρα και έμεινα εντυπωσιασμένος. Είναι εξαιρετική για το είδος και τα λεφτά της. Αν δεν είχε και το floyd rose θα την είχα αγοράσει... :wink: :wink: :wink: Υπαρχει και η RR5 της ιδιας σειρας χωρις τρεμολο με string through. Αλλα πρεπει να βγαινει μονο με χρυσο hardware που ειναι λιγο ξενερωτο για τετοιου ειδους κιθαρα [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2007 Με νιώθεις... Πλακα πλάκα παίζει να βρούμε το ίδιο hardware σε μαύρο?? Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2007 Απ οτι βλεπω υπαρχει και μια Κεβιν Μποντ signature Ραντυ Ροντς της σειρας Προ με jt390 ρυθμιζομενη γεφυρα (τρεχα γυρευε) αλλα ειναι πολυ ασχημη [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2007 Δεν γινεται να πουμε οτι ολες ειναι γρηγοροτερες η μια απο την αλλη ετσι δεν ειναι? Καλά εσύ δεν λες ότι Flying-v και γενικότερα gibson δεν κάνουν για γρήγορο παίξιμο τόσα ποστ; Και κάτι χαβαλετζίδικο. Σρεντας και σοβαρός δεν υπάρχει! :lol: :lol: :lol: Peace "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warlock9_0 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2007 Για ενα κωλο pickguard ομως εγω δεν θα συμβιβαζομουν με λιγοτερη ποιοτητα ηχου και κατασκευης έχεις δίκιο... με ψήνεις άσχημα :D :D :D :D :D μάλλον με βλέπω να την χτυπάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση