Προς το περιεχόμενο

jackson king v

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι για μπουζουκόμπρατσα.

Και είναι φλούδα το μπράτσο της. Οπότε για μπράτσα δεν μιλάμε;

πάρε μπράτσα τάστα και ότι άλλο θες και αναλογίσου το τελευταίο. Γιατί σε είδη με πραγματική τεχνική που παίζουν πολύ γρηγορότερα, οι κιθάρες αυτού του τύπου πάνε άκλαφτες;

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 41
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Και εγω με μια σκουπα των 200 ευρω ξεκινησα φιλε μου αλλα δεν παιζει ρολο. Τωρα αμα στα παιδικα τους χρονια ειχαν και καμια πλαστικη κιθαρα τοτε να πουμε στο παιδι να παει στα Τζαμπο να λυσει το προβλημα του. Οσο για τον Χαμετ, το γνωριζω οτι παιζει ακομη και τωρα με λες πολ αλλα σου ειπα πως δεν λεει τιποτα αυτο αφου εχει παιξει με ενα εκατομμυριο αλλες κιθαρες οπως ο Σμιθ. Δεν γινεται να πουμε οτι ολες ειναι γρηγοροτερες η μια απο την αλλη ετσι δεν ειναι? Και δεν σου λεει κατι το γεγονος οτι πολλοι απο δαυτους με την πρωτη ευκαιρια πηγαν για Jackson? Και εν πασει περιπτωσει ,ειπαμε, δεν μιλαμε σε κανα μεγαθηριο της κιθαρας, που μακαρι να γινει το παιδι, αλλα σε καποιον που ψαχνει κιθαρα να παιξει. Και αντικειμενικα (αν ψαχνει για σολοκιθαρα) πρεπει να κοιταξει σε jackson. Ναι μεν παιζουν οι ιπταμενες Β αλλα θα του ειναι ευκολοτερο με μια καθαρη σολοκιθαρα! Πλακα πλακα η Ιμπανεζ εβγαλε και σε σχημα V οποτε κοιταχτε το γιατι αν εχει και τα wizard τα μπρατσα θα ειναι λουκουμι!!!!

Δεν εχω δει κανεναν σοβαρο κιθαριστα που να παιζει πχ νεοκλασσικο shred να παιζει με flying v. Να παιζουν με Ιμπανεζ, jackson, Suhr, Tom Anderson και διαφορες εξειδικευμενες κιθαρες για σολιδια εχω δει. Και μην ακουω παλι για Zakk Wylde, Hammet και τετοιους κιθαριστες γιατι ειναι απλοι lead κιθαριστες και οχι super τεχνιτες.

Ειλικρινα σου ευχομαι να εισαι και αν δεν εισαι να γινεις αλλα υποθετω πως δεν εισαι απο την στιγμη που ζητας καποια βοηθεια. Δεν ηθελα να ουτε να προσβαλω κανεναν ουτε να μειωσω καποιον.

Πραγματι τα νεα κομματια της Ιμπανεζ (Xiphos, V, κλπ) εχουν τα γρηγορα wizard μπρατσα οποτε φιλε warlock ισως να σε ενδιαφερει να ριξεις μια ματια και πρεπει να ειναι και σε πολυ καλη τιμη, το μοντελο V ειναι το VBT700 και ειναι neck thru με dimarzio μαγνητες κλπ κλπ.

Ειλικρινα σου ευχομαι να εισαι και αν δεν εισαι να γινεις αλλα υποθετω πως δεν εισαι απο την στιγμη που ζητας καποια βοηθεια. Δεν ηθελα να ουτε να προσβαλω κανεναν ουτε να μειωσω καποιον.

δε μασάμε' date=' πλάκα κάνουμε

το μοντελο V ειναι το VBT700

απ' ότι είδα στο thomann, δεν έχει tremolo... Δε θα μου περιορίζει τις δυνατότητες αυτό?

Για μενα καλυτερα που δεν εχει γιατι απο Ιμπανεζ σπανε οι γεφυρες απ'οτι εχω διαβασει εδω μεσα και δεν βρισκεις ανταλλακτικα. Βεβαια ο φιλαρακος μου εχει μια 1570 κατι χρονια και δεν καταλαβαινει χριστο αλλα ποτε δεν ξερεις. Αλλα αν θεωρεις πως θα σου ειναι χρησιμο τοτε κοιτα κατι αλλο. Τιποτα σε BcRich? Αν και με μια Nj Warlock που ειχα παιξει στον αντιπροσωπο στην αθηνα, μου καθοταν ατσαλα στα χερια. Αλλα ηταν πολυ ομορφη γιατι ειχε ενα ωραιο maple top και ηταν σε καλα λεφτα, γυρω στο χιλιαρικο. Οποτε αν παιζει κατι παρομοιο σε V και σου κατσει καλα στα χερια μπορει να βρεις ακρη. Και οσο για τα pickguards των RR που ειπες στην αρχη, και εμενα δεν μου αρεσαν αλλα μετα απο λιγο καιρο καταλαβα οτι δινουν μια αγριαδα στην κιθαρα και πραγματικα της πανε γαντι.

είναι ακριβή

έπρεπε να το είχα πει από την αρχή, μεχρι 700 περιπου διαθέτω γιατι παραπάνω τα φοβάμαι απο τώρα (17 είμαστε, κανουμε και αρκετές μ@λ@κιες, μην κλαίμε μετά)

για την http://www.thomann.de/gb/jackson_kvx10_king_v_bk_upgrade.htm

που είπαν πριν έχεις καλή γνώμη?

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου