Προς το περιεχόμενο

jackson king v

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλες κα οι Γκιμπσον αλλα αν το παιδι θελησει να παιξει καποια σολακια γρηγορα δεν θα μπορει να κουνισει τα δαχτυλα του. Και κατα την γνωμη μου οι Jackson σε καμια περιπτωση δεν αντεγραψε την Γκιμπσον, ασχετα με τα σχηματα, καθως οι φιλοσοφια των εταιριων αυτων ειναι εντελως διαφορετικη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 41
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Καλες κα οι Γκιμπσον αλλα αν το παιδι θελησει να παιξει καποια σολακια γρηγορα δεν θα μπορει να κουνισει τα δαχτυλα του.

Πιπέρι.....

Αν δεν έπαιζαν γρήγορα δεν θα την χρησιμοποιούσαν οι Bay area (μαζί με την στρατο ναι ναι ) και όχι μόνο αυτοί. Μην κοιτάμε τι έγινε αργότερα που μπήκαν οι διαφημίσεις και οι σπονσορες μέσα. Μόνο οι κρεατορ (και από αυτούς ο Petroza) είναι σταθεροί στις jackson.

Μάλλον δεν έχεις παίξει με αυτήν έτσι;

Χώρια που ο μύθος των μπουζουκόταστων έπεσε. Εγώ έπαιζα στην ibanez ps10II και έλεγα ποπο τι τάστο ήταν αυτό, πόσο γρήγορο, λεπτό και άλλα τέτοια. Μέχρι που έσκασε ε θεόχοντρο της fender και ξεφτύλισε όλο μου το είναι....

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Δεν ειναι θεμα διαφημισεων. Ειναι πραγματι ευκολοτερα τα μπρατσα της jackson. Και ναι ειχα την ευκαιρια να παιξω με μια gibson flying v. Οσο για το οτι παιζουν οι Bay area (αν και δεν τους ξερω υποθετω οτι εννοεις οτι εχουν σολα) δεν λεει τιποτα καθως πολλοι παιχταραδες(πχ Randy Rhodes) παιζαν ακομη και με λες Πολ που δεν φημιζονται για την ταχυτητα του μπρατσου τους

μην τα πετάς έτσι. Οι gibson και ιδίως οι λεσπολ (παρόλο που δεν μίλησα γιαυτές) δεν βγάζουν γρήγορα σολα....

Bay area είναι το 90% των αμερικανικών θρας γκουπ.

Από exodus ως και whiplash. Αν και αυτοί δεν βγάζουν γρήγορα σολο....

Ψάξε φοτο να δεις μεταλικα, σλεϊερ, εξοντους, ντισταξιον, σοντομ, παλιους σεπουλτουρα, αντριαν σμιθ, παλιούς πριστ, παλιό ροκ-μεταλ και πόσους άλλους. Δεν παίζει να βγάζουν τέτοια σολο με κιθάρες που δεν βολεύουν!

Ειλικρινα μπερδευτικα. Δεν σε καταλαβαινω φιλε boukaw7. Ολοι αυτοι που λες χρησημοποιουσαν Jackson. Ο Χαμετ εχει παιξει με Ραντυ Ροντς, οι Εξοντους παλι με jackson, ο Χανεμαν μια ζωη με σολοιστ, οι Σοντομ και αυτοι, οι Σεπουλτουρα μια ζωη Ραντυ Ροαντς και υστερα καστομιες, οι Εξοντους ηταν και endorsers στην jackson αν και δεν ξερω αν ειναι ακομα. Οσο για Σμιθ, αν αυτος εβγαζε γρηγορα σολα εγω θα ημουν σκουμπρι στ'ανοιχτα του ινδικου ωκεανου!!

Και ναι, οι Γκιμπσον δεν βγαζουν τοσο ευκολα τα γρηγορα σολα, αυτο λεω τοση ωρα.

Οχι οτι δεν παιζεις με τιποτα, αλλα καμια σχεση με τα shreddoμπρατσα των jackson. Ολα κι ολα οι jackson και οι Ιμπανεζ (παραγωγης) εχουν τα γρηγοροτερα μπρατσα και αυτο ειναι πλεον πασιγνωστο. Και αυτο δεν το λεω επειδη το ''διαβασα καπου'' η το ''ακουσα απο φιλους'' και βλακειες τετοιες. Ως ανησυχο πνευμα εχω παιξει με πολλες κιθαρες και εχω κριτιρια να κρινω τι ειναι και τι δεν ειναι γρηγορο μπρατσο. Και επειδη το παλικαρι δεν ειναι κιθαριστας με 40 χρονια πισω του κιθαροπαιξιας, δεν μπορουμε να του προτεινουμε κατι το οποιο ναι μεν βγαζει σολα αλλα θελει εμπειρια, και ο λογος για τις Γκιμπσον.

Κοίτα με τι ξεκίνησαν

Hammet με flyin v Και strato ως το master (αν και σε αυτό με flyng-v το ηχογράφησε) Ακόμα και τώρα με μια τέτοια και 1 lespaul ξεσκίζεται στο στουντιο. δες τα βιντεο.

Εξοντους με φεντερ και flying-v (δες το bonded by blood)

Slayer και ιδίως ο Hanneman ως το Seasons κυρίως με lespaul αλλά και διάφορες bcrich (δες πχ στο decade of aggression τις παλιές φοτο). Οπότε ουσιαστικά από την περιοδεία του seasons και μετά το γύρισε σε soloist

Οι σεπουλτούρα από το Beneath και μετά το γύρισαν σε jacson (o kisser γιατί ο καβα το γύρισε σε bcrich warlock)

Και για τον σμιθ ασχολίαστο.

Εγώ λέω ότι οι gibson και ιδίως οι V βγάζουν πολύ γρήγορα σολα

Για να μην αναφέρουμε και άλλους οπως οι metal church testament και άλλοi. Αλλά και πέραν των στενών ορίων του θρας.

Για να μην μιλήσουμε και για πέρα των στενών ορίων του μεταλ (τζαζ, country πχ; ) που παίζονται παπάδες και οι κιθάρες με τα υποτιθέμενα ¨γρήγορα¨ μπουζουκόταστα πάνε άκλαφτα!

Το τελειώνω εδώ εγώ, γιατί θα ξεσκιστεί το θέμα και δεν θέλω. Αν θες άνοιξε νέο θέμα περί "γρήγορων" λεπτών vs αργών χοντρών μπράτσων, να μπουν και άλλοι στο παιχνίδι, γιατί εδώ δεν θα το δει κανείς από όσους έχουν κάτι να πουν πέρα από μένα.

Βεβαια η Ιμπανεζ που επαιξες δεν ηταν με wizard μπρατσο και γι αυτο ειδες διαφορα με την Φεντερ. Και κανεις δεν μιλησε για ταστα αλλα για μπρατσα

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου