warlock9_0 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 έχει κανείς καμιά ιδέα πόσο κάνει η kv2? ψάχνω αλλά δεν βρίσκω, και έχω και εξετάσεις τώρα που να τρέχω την έχει κανένας? ψήνομαι να την πάρω και θέλω γνώμες....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 Αν εννοεις την αμερικανικη μαλλον γυρω στα 2900 θα την βεις μετρητοις. Και βεβαια προκειτε για τρελη κιθαρα. Το μονο που θα πρεπει να προσεξεις ειναι το γεγονος οτι δεν εχει jumbo ταστα και ισως αυτο να μην σε βολευει. Επειδη δεν ειμαι σιγουρος ομως για το μοντελο μπες στο Στολλα και δες εκει μεσα. [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 http://www.thomann.de/gr/jackson_kv2_king_v_bk.htm φίλε warlock9 εδώ είναι η kingv2.....είναι πολύ ακριβή πιστεύω...αν θες να την παρεις παντως...... την είχε ένας φίλος και την δοκιμασα....το floyd rose είναι πολύ καλό. παρεχει πολυ καλο κουρδισμα κλπ...(γνώμη μου)....οι μαγνητες μαμάνε πραγματικά... απίστευτος όγκος...playability; έως τέλεια, απλά πρέπει να συνηθισεις το v σχήμα...(δεν ξερω αν εχεις προβλημα με το καθιστό παιξιμο) γενικά γνώμη μου: 9 στα 10 ειδικα αν παιζεις metal (οποιοδηποτε ειδος) ή ροκ (hard)..... τ'ωρα βεβαια υπάρχει και η jackson JS30KV και η KVX10... και αυτές δεν πάνε πίσω...... ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 Παιδια δεν παιζονατι οι αμερικανες jackson. Μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα σε jackson και εγω (wr1) και ειναι πολυ καλες για τα λεφτα τους. Ειναι φτιαγμενες με τα υλικα των custom κατασκευων μονο που ειναι σε γραμμη παραγωγης. Και ας μην μηλησω για τα φοβερα shreddoμπρατσα που εχουν ολες. [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warlock9_0 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 απ' ο΄τι βλέπω τώρα μάλλον ακριβή είναι 8O ήμουν ανάμεσα σε αυτήν και κάποια απο randy roads αλλά με χαλάσανε τα pickguard... μου κάνανε κάπως παράξενα και για την kvx10, δεν εχει τρέμολο και ξενερώνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warlock9_0 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 δεν εχει jumbo ταστα τι είναι αυτό??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 έχεις δικιο αλλά αν θες ψαξου λιγο παραπανω σε v....ή και σε randy rhoads ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 Τα ταστα που εχουν οι περισσοτερες σρεντοκιθαρες ειναι τζαμπο. Δηλαδη ειναι μεγαλα ρε παιδι μου... Η kv2 ειναι η μονη(απο τις usa jackson) που εχει μικροτερα ταστα για καποιους που θελουν μεγαλυτερη ταχυτητα και βεβαια εχουν μικροτερα δαχτυλα. [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 Ο άσχετος (εγώ δλδ) θα σου δώσω μια συμβουλή. Παράτα όλες τις αντιγραφές και πάρε αυτήν Το απόλυτο φετιχ (έτσι Τάκη; ) Διαλέγεις και χρωματάκι, (κόκκινο, μάυρο-άσπρο, λευκό, ασήμι) και με τιμή κοντά στα 1500-2000¤ max "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bill2 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 κοιτα και αυτη http://www.musik-schmidt.de/osc-schmidt/catalog/esp-standard-black-p-7203.html εκτος αν θες οπωσδηποτε floyd οποτε http://www.musik-schmidt.de/osc-schmidt/catalog/esp-standard-black-p-7202.html η gibson παντος ειναι σταθερη αξια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση