kontras Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Εγώ πιστεύω ότι απλά είναι μια πλάκα... Αν και δεν πολυσυμπαθώ πια τους metallica, πσιτεύω ότι το βγάλανε για χάβαλο. στάνταρ δηλαδή Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Πορε φίλε δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα.Ο hammet να έχει κοκκινίσει και ο φλουIrich να βαρίεται που ζει ααααααααααααααααααααααα Kαι σε σένα Μητσάρα σου χει συμβεί; Oχί' date=' ευτηχώς γίατι τα λάθη που κάνω στην drums δεν τα πολύ καταλαβαίνουν οι άλλοι :lol: :lol:[/quote'] όπως και τα δικά μου στα keyboards... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Και τα δικά μου στο Ούτι (άσε αυτήν και πιάσε τούτη!) LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Εγώ πιστεύω ότι απλά είναι μια πλάκα... Αν και δεν πολυσυμπαθώ πια τους metallica' date=' πσιτεύω ότι το βγάλανε για χάβαλο. στάνταρ δηλαδή[/quote']όχι ρε συ, πραγματικ΄είναι το βίντεο....Σου φαίνεται για πλάκα εσένα; τεσπα....Σε όλους συμβαινει....Και σε μένα δηλαδή μια φορά δε μου έβγαινε το sweep στο σολο του under a glass moon.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mimis Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Πορε φίλε δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα.Ο hammet να έχει κοκκινίσει και ο φλουIrich να βαρίεται που ζει ααααααααααααααααααααααα Kαι σε σένα Μητσάρα σου χει συμβεί; Oχί' date=' ευτηχώς γίατι τα λάθη που κάνω στην drums δεν τα πολύ καταλαβαίνουν οι άλλοι :lol: :lol:[/quote'] όπως και τα δικά μου στα keyboards... Ε τότε να φτίαξουμε συγκρότημα εγώ drums και ότι ξέρω από κιθάρα και συ me με το new arch enemy bass :lol: και τα keyboards Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mimis Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Και σε μένα δηλαδή μια φορά δε μου έβγαινε το sweep στο σολο του under a glass moon.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kαστε ρε συ θα μας τρελάνεις, πάιζει και κιθάρα, είσαι καλώς εσύ :lol: 8) :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 τα πάντα παίζω.... και drums άμα λέιπει καμιά φορά ο τυμπανιστής.... και backing vocals...(έχω βγάλει το ωδείο Αθηνών) Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mimis Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Α ναι. Και πως λέγεται το groupaki σας ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mimis Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Και τα δικά μου στο Ούτι (άσε αυτήν και πιάσε τούτη!) Και τα δικά μου στο fender μαντολίνο μου :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Α ναι. Και πως λέγεται το groupaki σας ;;; "Τa paizo ola" Πρόσφατα το έφτιαξα και παίζω όλα τα όργανα (της μπάντας ε.... 8) ) μόνος μου... Σαν τον Count Grishnakh στους Burzum ένα πράμα.... :wink: Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση