panagiotis Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 10 ευρώ η οκά...Πέρνα απ 'το σπίτι αύριο πρωί να την πάρεις...Σου στέλνω τη διέυθυνση με πμ Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 10 ευρώ η οκά...Πέρνα απ 'το σπίτι αύριο πρωί να την πάρεις...Σου στέλνω τη διέυθυνση με πμ ole thanks!!! :D :D :D 8) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kramer8 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 οι Maiden βγάζουν τον ίδιο δίσκο εδώ και 400 χρόνια σαν τους Πυξ Λαξ. Πέστα ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ :lol: :twisted: :twisted: μα καλα ποια η ομοιοτητα του powerslave με το seventh son ρε παιδια??? Μάλλον δεν κατάλαβες ότι αναφέρονται στους δίσκους που βγήκαν μετά την επανένταξη του dickinson μα 400 χρονια λεει οχι 8. hell aint a bad place to be... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mimis Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Mητσάρα (αν όντως εννοείς τους δίσκους μετά την επανένταξη του bruce) τα 6 χρόνια που είναι μαζί μάλλον δεν είναι 400 και αν δεν τους έχεις ακούσει δε μιλάς....Ξέρω γω τι λέω....Το μάθαμε τώρα όλοι και το τσαμπουνάμε ότι οι maiden βγάζουν τα ίδια και τα ίδια....Βρε ουστ λέμε!!!!! Η ίδια φιλοσοφία και δομή στη σύνθεση των κομματιών δεν κάνει ίδια τα κομμάτια..... Παναγιώτάκι για ηρέμησε αγόρι μου, άντε μπράβο θα μας ότι δεν έχουμε ακούσει και maiden παλίο ξερόλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 So it begins Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Mητσάρα (αν όντως εννοείς τους δίσκους μετά την επανένταξη του bruce) τα 6 χρόνια που είναι μαζί μάλλον δεν είναι 400 και αν δεν τους έχεις ακούσει δε μιλάς....Ξέρω γω τι λέω....Το μάθαμε τώρα όλοι και το τσαμπουνάμε ότι οι maiden βγάζουν τα ίδια και τα ίδια....Βρε ουστ λέμε!!!!! Η ίδια φιλοσοφία και δομή στη σύνθεση των κομματιών δεν κάνει ίδια τα κομμάτια..... Παναγιώτάκι για ηρέμησε αγόρι μου' date=' άντε μπράβο θα μας ότι δεν έχουμε ακούσει και maiden παλίο ξερόλα[/quote'] :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mimis Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Mητσάρα (αν όντως εννοείς τους δίσκους μετά την επανένταξη του bruce) τα 6 χρόνια που είναι μαζί μάλλον δεν είναι 400 και αν δεν τους έχεις ακούσει δε μιλάς....Ξέρω γω τι λέω....Το μάθαμε τώρα όλοι και το τσαμπουνάμε ότι οι maiden βγάζουν τα ίδια και τα ίδια....Βρε ουστ λέμε!!!!! Η ίδια φιλοσοφία και δομή στη σύνθεση των κομματιών δεν κάνει ίδια τα κομμάτια..... Παναγιώτάκι για ηρέμησε αγόρι μου' date=' άντε μπράβο θα μας ότι δεν έχουμε ακούσει και maiden παλίο ξερόλα[/quote'] :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Kαι τι ξέρεις ρε μ@λ@κα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Mητσάρα (αν όντως εννοείς τους δίσκους μετά την επανένταξη του bruce) τα 6 χρόνια που είναι μαζί μάλλον δεν είναι 400 και αν δεν τους έχεις ακούσει δε μιλάς....Ξέρω γω τι λέω....Το μάθαμε τώρα όλοι και το τσαμπουνάμε ότι οι maiden βγάζουν τα ίδια και τα ίδια....Βρε ουστ λέμε!!!!! Η ίδια φιλοσοφία και δομή στη σύνθεση των κομματιών δεν κάνει ίδια τα κομμάτια..... Παναγιώτάκι για ηρέμησε αγόρι μου' date=' άντε μπράβο θα μας ότι δεν έχουμε ακούσει και maiden παλίο ξερόλα[/quote'] :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Kαι τι ξέρεις ρε μ@λ@κα; Όχι και "ρε" :lol: :lol: Καλά η κουβέντα του παίζουν τα ίδια και τα ίδια μια ζωή πιάνει τους Maiden πάντως είναι γεγονός.Δηλαδή οι AC/DC οι Motorhead και οι Slayer ας πούμε γ$#@θηκαν να αλλάζουν ύφος ε;; :lol: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
db548 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Καλά ρε janick δεν θυμάσαι εκείνον τον Progressive δίσκο που χαν βγάλει οι Motorhead στα 90s;;;;;;; Ίδιο με το Images and Words ήτανε... :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Mητσάρα (αν όντως εννοείς τους δίσκους μετά την επανένταξη του bruce) τα 6 χρόνια που είναι μαζί μάλλον δεν είναι 400 και αν δεν τους έχεις ακούσει δε μιλάς....Ξέρω γω τι λέω....Το μάθαμε τώρα όλοι και το τσαμπουνάμε ότι οι maiden βγάζουν τα ίδια και τα ίδια....Βρε ουστ λέμε!!!!! Η ίδια φιλοσοφία και δομή στη σύνθεση των κομματιών δεν κάνει ίδια τα κομμάτια..... Παναγιώτάκι για ηρέμησε αγόρι μου' date=' άντε μπράβο θα μας ότι δεν έχουμε ακούσει και maiden παλίο ξερόλα[/quote'] :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Kαι τι ξέρεις ρε μ@λ@κα; ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΗΡΕΜΙΑ ΡΕ...... 8) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση