theoxarhs Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 Εχω παραγγειλει απο τις 5.3.2007 τον valve king 212 απο τον thomann. Ακόμα δεν εχει ερθει, ενω στο site μία βγάζουν το προϊόν εκτός λίστας, μία ανακοινώνουν μετακίνηση στην ημερομηνία (η τελευταία ήταν για 10.6.2007). Αναρωτιεμαι: Αξιζει τόση υπομονη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 να σου πω την αλήθεια εγώ θα το είχα ακυρώσει και θα το είχα πάρει από άλλο e-shop πάντως απ ότι έχω ακούσει είναι τρομερός ενισχυτής άντε μακάρι να σου έρθει να γράψεις και κανένα review μπας και προβούμε και εμείς σε καμιά αγορά ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tamaman Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 Εχεις στειλει κανενα mail για ναδεις τι παιζει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 Εχεις στειλει κανενα mail για ναδεις τι παιζει?? όντως! :? :? :D ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STUDIOM13 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 Πολύ μεγάλη καθυστέρηση για Thomann. Εδώ ήδη θα τους είχα πάρει τηλέφωνο. Πάρτους τηλέφωνο αμέσως να δεις τι παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoxarhs Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 Ειχα παρει και τηλεφωνο ειχα στειλει και mail και μου ειπαν οτι δεν ειναι απο την πλευρα τους και μολις τον εχουν θα μου τον στειλουν. Λετε να βγαλει κανα καινουριο μοντελο η Peavey και να τον καταργησει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tamaman Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 Α!δεν τον εχουν καν δηλαδη!Ουτε στειλει!και εσυ περιμενεις να ερθει σε αυτους και μετα να στο στειλουν....Μαλλον θα ελεγα ακυρωσε το και ψαχτω απο πουθενα αλλου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 ¶ντε πάρε τον από εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 Ποσο εχει αυτο το μηχανημα απο Θωμα? Ρε μην παιρνεται αμερικανους ενισχυτες γιατι κοπανανε πολυ τις τιμες στην ευρωπη. Υπαρχουν ευρωπαιοι ενισχυτες που πατανε κατω τους Peavey και ειδικα τους valveking. [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoxarhs Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 Εχεις καποιον να προτεινεις με παρόμοια χαρακτηριστικα και παρομοια τιμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση