jmone Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 χαχαχαχα εμένα ο piezo με πόρωσε απίστευτο σκηνικό τέσπα μη τα συζητάμε εμείς κανέναν μαγνήτη αλλάζουμε και καλά είμαστε :lol: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 και να τον αλλάζαμε, κάτι θα γινόταν... εγώ έφαγα άκυρο για τον πιέζο που θελα, οπότε θα του βρω καμιά άλλη χακεριά Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 Μια χακεριά που αξίζει στην Jem είναι να βάλεις ένα push-pull tone control και να κάνεις split τους bridge και neck μαγνήτες στις θέσεις 1 & 5. Είναι πολύ έυκολη συνδεσμολογία και δεν κανεις ζημιά στην κιθάρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 δηλαδής;;; τι κερδίζω;; Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 Συριανό λουκούμι μπουκίτσα τριαντάφυλλο. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2007 Οτι στην θέση 1&5 ο μαγνήτης παιζει single coil, δλδ έχεις δύο ακόμα ήχους που μπορεί να σου αρέσουν. (εμένα μου αρέσουν ιδιαιτερα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση