DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2010 Eγω το μετακομισα στο πισι του αδερφου γιατι στο δικο μου δε την παλευε... Αλλα εκει ειμαι κομπλε. ΚΑΙΓΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΥΓ:Ευη, σε εκανα friend, αλλα δε σε εχω πετυχει ονλαιν :P. Ειμαι ο AndStuff ;) What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2010 Ταξίδευα, δοκιμή εγκατάστασης σε λαπτοπ σε κανένα 2ωρο, κ έρχομαι :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2010 τωρα με το starcraft θα αδειασει το νοιζ....βλεπω αγγελιες πωλησης pc για ανανεωση εξοπλισμου... www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2010 Στο πισι που το έβαλα τώρα τρέχει χάλια... θα δω αν μπορέσω να το φέρω κάπως αύριο αλλά με βλέπω δυο βδομάδες να μην παίζω...! >:( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jsof Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2010 Βλεπω υπαρχει κοινο του SC στο noiz.gr Δε ξεχνιουνται ολονυχτια "καψιματα" εν ετει 2000 με modem 56k στο Battlenet, στο γνωστο GRC-1 για οσους θυμουνται. 8) Για να δουμε και το SC II, αν και καποια reviews μιλανε για οχι τοσο καλο balance των races. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2010 αν και καποια reviews μιλανε για οχι τοσο καλο balance των races. Φήμες, φήμες, μην ακούς τις φήμες. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 Δε ξεχνιουνται ολονυχτια "καψιματα" εν ετει 2000 με modem 56k στο Battlenet, στο γνωστο GRC-1 για οσους θυμουνται. 8) Πω....... Επος απλα... Θυμαμαι ατακα τυπου στο GRC-1. Να του λεω κανε σερβερ, και να απανταει "Τι λες ρε? ISDN εχω, οχι αεροπλανο" ;D ;D ;D What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 Φήμες, φήμες, μην ακούς τις φήμες. +1 μια χαρά είναι. Αλλά έχει πήξει ο σέρβερ με κόσμο :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 Χθές έριξα τις πρώτες μου πυρηνικές...δεν είμαι ακόμα έτοιμος για online... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 Αλλά έχει πήξει ο σέρβερ με κόσμο :P Στοιχηματίζω τις τέλε του SF οτι εδώ και 3 μέρες στους δρόμους της Κορέας κυκλοφορούν μόνο ανάπηρες χελώνες. Όλα τα υπόλοιπα θηλαστικά ανεξαρτήτως ηλικίας είναι λογκαρισμένα στο Battlenet :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση