Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 Αυτό...ΝΑΙ, μάλιστα κύριοι!!!! http://us.starcraft2.com/splash-launch7.xml ωραια!! μουντιαλ και σταρκραφτ το καλοκαιρι...! μια χαρα! και Φ.Π.Α. 45% www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 ωραια!! μουντιαλ και σταρκραφτ το καλοκαιρι...! μια χαρα! και Φ.Π.Α. 45% To κακό δεν είναι αυτό..είναι αυτό που είπε η Εύη Δεν είμαι για έξοδα φουλ αναβάθμισης τώρα :P Δεν έχω Intel...λές να παίζει στα παλιά? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 To κακό δεν είναι αυτό..είναι αυτό που είπε η ΕύηΔεν έχω Intel...λές να παίζει στα παλιά? ??? ::) ???...ιντελ...χμμμ.....την καπουλαρα για φετος. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 Αυτό...ΝΑΙ, μάλιστα κύριοι!!!! http://us.starcraft2.com/splash-launch7.xml "Nuclear Launch detected" 8) Στις διακοπές του Αυγούστου λοιπόν. Ευχαριστώ Blizzard :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 Όποιος μου βρει που είναι τα system requirements των κερνάω το 1ο μου 1vs1. :s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 Technical Aspects What are the system requirements for StarCraft II? We'll have more details on specific system requirements closer to the release date. απο: http://us.starcraft2.com/faq.xml www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 Για τα ανανεωμένα ήλπιζα! Τα ίδια λέει εδώ και καιρό! Με ημερομηνία πώλησης θα πρεπε να έχει κλείσει αυτό :s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 Για τα ανανεωμένα ήλπιζα! Τα ίδια λέει εδώ και καιρό! Με ημερομηνία πώλησης θα πρεπε να έχει κλείσει αυτό :s κατι μου λεει για νεες καρτες γραφικων.... ??? www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 Αν είναι μόνο αυτό καλά θα ναι... εδώ που θα θέλω νέο επεξεργαστή εκεί να δεις γέλιο... ουααααααααααααααααααααααααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 Αν είναι μόνο αυτό καλά θα ναι... εδώ που θα θέλω νέο επεξεργαστή εκεί να δεις γέλιο... ουααααααααααααααααααααααααααα ηρεμα.....ολα καλα..εχουμε και αγγελιες με PC.... :P www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση