parasantalos Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Φίλε "Angelos" αρχικά αυτό έκανα ,αλλά τίποτα... Δεν την βλέπει σωστά το pc την πεταλιέρα..Αν έχεις κάνει την διαδικασία ...,μου μένει στο "waiting" (η πεταλιέρα) και αφού τελειώσω την διαδικασία..Πράγμα που σημαίνει ότι δεν δέχτηκε το midi... Επίσης ...δεν ακούγεται στο pc ενώ παίζω, και αφού έχω συνδέσει και το output του midi !?! (ένας ακόμη λόγος που δείχνει ότι δεν βλέπει σωστά το pc την πεταλιέρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Ρε παιδια τι να καεί μου λέτε...Με ένα απλο usb interface??? Ασχολούμε χρόνια με pc και μουσική και μου φαίνεται παρά3ενο.. Το 8έμα είναι ότι δεν 8ελω να κάνω μόνο update' date=' αλλά και να πρoσ8έσω και κάποια εφφέ... [/quote'] Αν κάνεις update το firmware και κάτι δεν πάει καλά τότε θα έχεις ένα GT8 που δεν θα δουλεύει και δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό. Δεν "καίγεται" με την φυσική ερμηνεία της λέξης, αλλα το eeprom που έχει για το λειτουργικό του αχρηστεύεται. Ετσι, εκτός και ίσως έχεις την εκδοση 1.00, δεν έχεις κανένα λόγο να κανεις upadate, ούτε και προστίθονται νέα εφφε. Επίσης ... δεν πρόκειται να ακουστεί στο PC απο το midi output. Μονο patches μπορείς να μεταφέρεις σε ένα απο τα διάφορα προγράμματα librarians που κυκλοφορουν για το GT8. Κάποια απο αυτό νομίζω κάνουν και realtime αλλαγες στις παραμέτρους απο το PC για ευκολία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
parasantalos Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Ρε παιδια τι να καεί μου λέτε...Με ένα απλο usb interface??? Ασχολούμε χρόνια με pc και μουσική και μου φαίνεται παρά3ενο.. Το 8έμα είναι ότι δεν 8ελω να κάνω μόνο update' date=' αλλά και να πρoσ8έσω και κάποια εφφέ... [/quote'] Επίσης ... δεν πρόκειται να ακουστεί στο PC απο το midi output. Μονο patches μπορείς να μεταφέρεις σε ένα απο τα διάφορα προγράμματα librarians που κυκλοφορουν για το GT8. Κάποια απο αυτό νομίζω κάνουν και realtime αλλαγες στις παραμέτρους απο το PC για ευκολία. Μα... και patches που θέλω να βάλω δε γίνεται.Κανονικά μέσω cubase δεν 8α έπρεπε να ακούγεται η κιθάρα???? Αφού με midi clavie γίνεται..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Μα από το ΜΙΝΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΗΧΟΣ, αλλά πληροφορίες. Έτσι το μιντι κλαβιε στέλνει πληροφορίες στο vst όργανο και από το vst βγαίνει ο ήχος. Η πεταλιέρα στέλνει απ΄ευθείας ήχο και όχι πληροφορίες. Έτσι για να ακούσεις τον ήχο από την κιθάρα σου, θα πρέπει να συνδέσεις το output στην κάρτα ήχου και από κει να ηχογραφήσεις. Για να ηχογραφήσεις μέσω usb θα πρέπει το usb interface της συσκευής, εκτός από την αποστολή μιντι, να στέλνει και audio. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Μα... και patches που θέλω να βάλω δε γίνεται.Κανονικά μέσω cubase δεν 8α έπρεπε να ακούγεται η κιθάρα???? Αφού με midi clavie γίνεται..... Αυτό που λες γίνεται μόνο με guitar-to-midi converter, όπως είναι το guitar synthesizer της Roland με τον ειδικό μαγνήτη που μετατρέπει το αναλογικό σημα της κιθάρας σε midi εντολες. Το GT8 δεν είναι midi controller όπως ένα κλαβιε. Εχει τις midi πορτες για δύο λόγους, ο ένας για να κανεις αναβάθμιση του λειτουργικού εαν χρειαστεί και ο δεύτερος για να επικοινωνεί με midi συσκευές, αλλα μόνο για εντολές τύπου program change, parameter change κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
parasantalos Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Ευχαριστώ, παιδιά! Έχετε δικιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση